ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3806
    Dolar
  • Euro
    34,7593
    Euro
  • Altın
    2.429,550
    Altın
  • Bist-100
    9.945,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/31°
    ADANA
  • ANKARA
    14/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Feci kaza: Şehit ve yaralılar var!
Feci kaza: Şehit ve yaralılar var!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
Türkiye'nin utanç tablosu... 147 çocuk anne oldu!
Türkiye'nin utanç tablosu... 147 çocuk anne oldu!
4 Aralık 2023 Pazartesi - 09:11

Karasu: 'Bayraklı'nın kaybedecek bir dakikası yok'

CHP'den Bayraklı Belediye Başkan aday adayı olan Jale Gönüslü Karasu, başvuru dosyasını teslim eder etmez ilçede esnaf turuna çıktı. Yurttaşlarla da sohbet eden Karasu, Bayraklı'nın ilk kadın başkanı olmak için yola çıktığını belirterek "15 yıllık belediye tecrübemi, eforumu, Bayraklı'ya harcamaya hazırım. Artık Bayraklının kaybedecek bir dakikası yok. Ben o kırgınlıkları ortadan kaldırmak, yaraları sarmak için yola çıkıyorum" dedi. 

Karasu:  Bayraklı nın kaybedecek bir dakikası yok

Bayraklı Belediyesi Başkanlığı için partisi CHP’den aday adayı olan Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Basın Müdürü Jale Gönüslü Karasu, çalışmalarına hızlı başladı. İzmir basın camiasının yakından tanıdığı, uzun yıllar medya sektöründe gazetecilik ve televizyonculuk yapan son yıllarda ise birikimini önce 13 yıl Bayraklı Belediyesinde Basın Müdürü sonrasında Menderes Belediyesinde Başkan Yardımcısı ve Basın Müdürü olarak hizmete dönüştüren Jale Gönüslü Karasu, esnaf turu yaparak yurttaşlarla da sohbet etti.
Karasu şöyle konuştu:

"Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında dünyanın en köklü partilerinden biri olan CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel liderliğinde, ben de Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Bayraklı'da ilk kadın belediye başkanı olmak için yola çıktım. Benim bu heyecanıma ortak olan tüm dostlara teşekkür ederim. Çoğunuz biliyorsunuz 13 yıl Bayraklı Belediyesinde yönetici olarak görev yaptım. Bu görev süresince de çoğunuzla sık sık karşılaştım. ‘Bayraklı'ya kadın belediye başkanı olmaz’ diyenlere inat ben de Bayraklı'nın ilk kadın Belediye Başkanı olmak için yola çıkıyorum. Doğa elbet hak ettiğini alır. Artık yarım kalan hikayemizi tamamlama zamanı.”  



"KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK, BAYRAKLI’YA KADIN ELİ DEĞECEK" 

Açıklamasında birlikte ve beraberlik mesajları veren Karasu şöyle devam etti:

“Kimseyi ötekileştirmeyen, hizmet odaklı, sosyal belediyecilik anlayışının ön planda olduğu bambaşka bir Bayraklı zamanı için ben 15 yıllık belediye tecrübemi, eforumu, Bayraklı'ya harcamaya hazırım. Artık Bayraklının kaybedecek bir dakikası yok. Durmadan, dinlenmeden, Bayraklı için çalışma vakti. Kimseyi kırmadan Bayraklı'yı kadın şefkatiyle kucaklama vakti. Biliyorum, birçoğunuzun kırgınlıkları var. Ben o kırgınlıkları ortadan kaldırmak, yaraları sarmak için yola çıkıyorum. Altyapıdan ya da kapınızın önündeki kaldırım taşından şikayetleriniz var biliyorum. Ben hizmet anlayışıyla yola çıkıyorum. Bayraklılı vatandaşlarımıza dokunan, acı ve tatlı günlerinde yanlarında olan hizmet anlayışıyla yola çıkıyorum. Dezavantajlı grupların şefkatli eli olmak için yola çıkıyorum. Bayraklılı hemşerilerimizin yüzü gülsün diye yola çıkıyorum. Tarihi dokusu İzmir'in merkezi olma yolundaki Bayraklı'ya katkı koyabilmek için yola çıkıyorum. Bayraklılara daha güzel hizmet edecek, güçlü bilgi birikimi olan gençlerin, kadınların ağırlıkta olduğu çalışma arkadaşlarımla yola çıkıyorum. Bayraklı'ya büyük projeleri kazandırmak için yola çıkıyorum. Ben bir anneyim. Bir annenin ailesi, çocuğu için neler hissettiğini iyi bilirim. Bu yüzden Bayraklı'da yaşayan çocuklarımızın yüzleri gülsün diye yola çıkıyorum. Sosyal belediyeciliğin ön planda olduğu bir belediyecilik anlayışıyla yola çıkıyorum. Kısacası dostlar, önümüzde uzun bir yol var. Ben bu uzun yolu kısaltmak için Bayraklı'yı, İzmir'in incisi yapmak, Bayraklı'da yaşayan hemşehrilerimize, daha iyi hizmeti hak ettikleri yaşam koşullarını sağlamak için yola çıkıyorum.”

Karasu, sözlerini şöyle tamamladı: 

“Hizmet için yola çıkıyoruz dedik ve şimdi sizlere hepinizin huzurunda söz vermek istiyorum. Bu onurlu görevi bana verirlerse Mustafa Kemal Atatürk'ün evladı olan bir cumhuriyet kadını, Bayraklı'nın ilk kadın belediye başkanı olarak sizlerle beraber bu onurlu yolu yürümeye hazırız. Benim gibi bu yola çıkan tüm belediye başkanı aday adayı, meclis üyesi aday adayı, muhtar aday adayı arkadaşlarıma başarılar diler, devrimci ruhumla hepinizi selamlıyorum.” 

 
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
 
Bebeğini feribottan denize attı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DEVA Partisi'nin İzmir'de 3 ilçedeki adayı belli oldu
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara'da 51 il ve ilçe belediye ...
Demokrat Parti İzmir'de Demirbaş devam...
DP İzmir 16. İl Kongresi Karşıyaka’daki Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde ...
CHP'de gözler bu toplantıda! Özgür Özel'den 'iş birliği' açıklaması
CHP'de gözler İYİ Parti'nin pazartesi (yarın) yapılacak olan Genel İdare ...
 
Urla'da ithal aday tepkisi
İzmir'de yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adaylığı başvurularının ...
Özgür Özel'i İzmir'de bekleyen en büyük sınav...
Mustafa Akbaş yazdı
İmamoğlu: Allah bu şehri onlardan korusun!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kente bu gözle bakan ve iki dudak arasından ...
 
Başkan Çalkaya yeniden aday...
Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, CHP Balçova İlçe Başkanlığı’nda ...
Murat Aydın Karşıyaka için aday adayı...
İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili, Karşıyaka Belediyesi ...
Baran Gezmiş, Foça için aday adaylığı başvurusunu yaptı
CHP Foça eski İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, 2024 yerel seçimlerinde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri