ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3657
    Dolar
  • Euro
    34,7986
    Euro
  • Altın
    2.393,590
    Altın
  • Bist-100
    10.269,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/27°
    ADANA
  • ANKARA
    11/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/25°
    IZMIR
  • KONYA
    10/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'li Polat'tan YHT garı tepkisi: 'Bir yandan damı akıyor, diğer yandan dolar basıyor!'
CHP'li Polat'tan YHT garı tepkisi: "Bir yandan damı akıyor, diğer yandan dolar basıyor!"
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı!
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı!
Dehşet anları... Ailesini rehin aldı!
Dehşet anları... Ailesini rehin aldı!
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 2 ölü, 34 yaralı!
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 2 ölü, 34 yaralı!
2 Aralık 2023 Cumartesi - 16:18

Olgun Atila, İzmir Büyükşehir için aday adaylığı başvurusunu yaptı...

Eski Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını yoğun bir kalabalığın desteği eşliğinde CHP İzmir İl Başkanlığı'na teslim etti. Adaylık sürecinde ön seçim, anket ve eğilim yoklaması gibi her seçeneğe hazır olduğunu belirten Atila, "Hiçbir zaman küsmedim, çalıştım. Hodri meydan" dedi. Atila, merhum başkan Ahmet Piriştina'yı anarak, "Söz veriyorum onun gibi İzmir aşığı bir belediye başkanı olacağım" dedi.

Olgun Atila, İzmir Büyükşehir için aday adaylığı başvurusunu yaptı...

SONKALEİZMİR-Olgun Atila, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. CHP İzmir İl Başkanlığı önünde "Olgunlaşma vakti" yazılı pankart açılırken, coşkulu bir kalabalık Olgun Atila'ya destek verdi. Ailesi ile birlikte adaylık dosyasını teslim eden Atila'nın adaylık açıklamasında Eski Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da yer aldı.

İlk olarak söz alan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "30 ilçenin 30'unda ve büyükşehir belediyesinde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırmak için hep birlikte çalışacağız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yola çıkan Olgun başkanımız 5 yıl Bornova'da başarılı bir dönem geçirdi. İyi bir Cumhuriyet Halk Partili, örgütüyle çalışan bir başkandır. Kendisine bu yolda başarılar dilerim" dedi.

"İZMİR BİZİM EVİMİZ"

Olgun Atila kendisine destek veren kalabalığın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne hizmet etmiş başkanlara teşekkür etti. Atila şöyle konuştu:

"İnsanlar hisleriyle, kalpleriyle yaşar. Önemli olan o duygulara hitap edebilmektir. Siyasetin birinci şıkkı kalpleri fethetmektir. Doğduğum, büyüdüğüm, sokaklarında oyunlar oynadığım İzmir için yeni bir yola çıkmış bulunuyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Güzel Bornova'mızda hep birlikte ortak akılla projeler ortaya koyduk. 'Bornova bizim evimiz' sloganımız vardı. Şimdi 'İzmir bizim evimiz' diyoruz. Evimizin 30 birbirinden değerli ilçesi var. Hepsi bizim canımız, hepsi bizim ciğerimiz. 30 ilçenin bütün sokaklarında bizi göreceksiniz. İzmirimiz'in sorunlarını biliyoruz. Ulaşım sorununu çözmek, güvenli yapılar oluşturmak, turizm potansiyelini ortaya koymak, tarım-hayvancılığı kalkındırmak ve sanayimizi güçlendirmek için hep birlikte yönetmeye talibiz. Projelerimiz hazır. Bugünden itibaren 30 ilçeye gideceğiz. İzmirimiz'in sokaklarını gezeceğiz."

SOYER'E BAŞARILAR DİLEDİ

Atila şöyle devam etti:

"Mevlana'nın şu sözünü şiar edindik. 'Mum olmak kolay değildir. Işık saçmak için önce yanmak gerekir.' Nazım Hikmet'in şu sözü de bizim için önemli: 'Sen yanmazsan, ben yanmazsam, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.' İsmet Paşa'nın 'Siyaset dostlara tavsiye edilmeyecek kadar zor ve meşakatli ama düşmanlara bırakılmayacak kadar da önemli bir iştir. Herkesi siyaset yapmaya davet ediyorum. Behçet Uz başkanımız İzmir'e fuarını kazandırdı. Osman Kibar başkanımızı, İhsan Alyanak başkanımızı rahmetle anıyorum. Yüksel Çakmur belediye başkanımızın selamını iletiyorum. Değerli Doktor Burhan Özfatura'nın da selamını getirdim. İzmirimiz'in efsane başkanı, büyük başkanımız rahmetli Ahmet Piriştina'yı da anıyorum. Söz veriyorum onun gibi İzmir aşığı bir belediye başkanı olacağım. Dürüst başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun da selamını getirdim. İlk döneminde başarılı olan kıymetli başkanımız Tunç Soyer'e de sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Kendisine başarılar diliyorum.

"HODRİ MEYDAN"

İzmir özgürdür, çağdaştır, cumhuriyettir. İzmir Atatürk'tür. Hiçbir zaman 9 Eylül ruhunu unutmayacağız. Cumhuriyet Halk Partimiz parti içinde değişim hareketi başlattı. Sayın genel başkanımız Özgür Özel'in başlattığı bu yolda kararlılıkla yürüyeceğimize söz veriyorum. Başarılı bir dönemin ardından aday gösterilmedim. Küsmedim, sizlerle beraber çalıştım. Anket, eğilim yoklaması, ön seçim gibi seçenekler var. Hepsine hazırım. Buradan hodri meydan diyorum. Sizden aldığım güçle her türlü yarışa girmeye hazırım. "

 

 
CHP'li Ulaş Aydın, aday adaylığı başvurusunu tamamladı
 
Kuşadası'nda altyapı sorunları çözülüyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Ulaş Aydın, aday adaylığı başvurusunu tamamladı
İzmir'in en gözde ilçelerinden Bayraklı'da adaylık yarışı hız kazandı. ...
Başkan Selvitopu, 'yeniden varım' dedi...
Hayata geçirdiği projeler ve uyguladığı mali disiplinle taraflı tarafsız ...
Canan Kaftancıoğlu'nun yeni işi belli oldu
Eski CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, görevinin sonlanmasının ...
 
Memleketi Urla için yola çıktı
Yerel seçimin gözde ilçesi Urla’dan Belediye Başkan adaylığı için başvuru ...
Mansur Yavaş yeniden aday!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 2024 yerel seçimlerinde ...
AK Partili Çankırı su baskınından etkilenenlerle bir araya geldi
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, sağanak ve deniz taşkını ...
 
Urla'ya dikkat çeken aday adayı... 13 AY HAPİS YATMIŞTI
Kuşadası'nda 2012 yılında, belediye başkan yardımcılığı yaparken "ihaleye ...
Özgür Özel: "En büyük yerel seçim zaferine hazırlanıyoruz"
Özgür Özel, CHP'nin Manavgat kampında konuştu. 31 Mart'a işaret eden Özel, ...
CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'ndan, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri