Osmaniye'de 5,1 şiddetinde deprem!

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi arasında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana gibi çevre illerden de hissedildi. 

  • | Son Kale İzmir

AFAD, saat 18.48'de merkez üssü Osmaniye'nin Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Gaziantep ve Kilis'ten de hissedildi. 

BAKAN KOCA: 8 KİŞİ PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ”Osmaniye Düziçi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde, şu an itibarıyla, 8 vatandaşımızın olaydan psikolojik olarak etkilenmesi dışında bir sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edilmiştir. Osmaniye halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah tüm afetlerden korusun” dedi.

VALİ: BİR EVİN DUVARINDA ÇATLAK VAR

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte bir olumsuzluğun meydana gelmediğini belirterek, "Sadece Düziçi ilçemizin Çerçioğlu köyünde bir evimizin duvarlarında çatlaklar oluşmuş. Oraya da gerekli müdahaleyi yaptık. Arkadaşlarımız, ekiplerimiz şimdi oradalar. Kent merkezinde şu ana kadar bir olumsuzluk yok" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz