ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,4788
    Dolar
  • Euro
    43,8751
    Euro
  • Altın
    4.094,110
    Altın
  • Bist-100
    9.225,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/28°
    ADANA
  • ANKARA
    5/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/22°
    IZMIR
  • KONYA
    9/17°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Ayşe Barım için istenen ceza belli oldu
Ayşe Barım için istenen ceza belli oldu
'Valinin yeğeniyim' diyen çakarlı araç sürücüsüne 146 bin lira ceza
"Valinin yeğeniyim" diyen çakarlı araç sürücüsüne 146 bin lira ceza
Ahmet Türk'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi
Ahmet Türk'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi
Bahçeli'yle DEM arasında gerilim artıyor
Bahçeli'yle DEM arasında gerilim artıyor
26 Nisan 2025 Cumartesi - 19:23

Özel'den Erdoğan'a siyasi düello teklifi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a siyasi düello teklif etti. Özel, İmamoğlu'nun yargılamasının canlı yayında yayınlanmasını istedi. Özel, Erdoğan'a "Ben istifa edeceğim ya sen?" diye seslendi.

Özel den Erdoğan a siyasi düello teklifi

CHP CHP'nin "Millet İradesi'ne sahip çıkıyor" mitingi bugün Mersin Yenişehir Meydanı'nda gerçekleşiyor.  Miting alanı hınca hınç doldu. Özel, "Buradan Sayın Erdoğan'a, bütün milletin önünde bir büyük teklifte bulunuyorum ve siyaset tarihinin, siyasetimizin en büyük karşı karşıya gelmesini, düellosunu teklif ediyorum." dedi. Özel bugün sabah saatlerinde İBB'ye yönelik ikinci dalga operasyonuna ilişkin olarak, "Yeni operasyonun amacı İstanbul'un rantına çökmek" değerlendirmesini yaptı. 

"KALBİM SİZİNLE AYNI MEYDANDA"

Mitingde Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'nun mesajı okundu. İmamoğlu mesajında, "Akdeniz kadar engin, Toroslar kadar güçlü Mersinliler. Bugün aranızda olamasam da kalbim sizinle aynı meydanda, aynı heyecanla atıyor.  Mersin demokrasi ve milli iradenin kentidir. Türkiye'nin kardeşliğinin sembol şehridir. Çok yakında sandık gelecek, herkes için adil, özgür Türkiye çıkacak." dedi.

ÖZGÜR ÖZEL: MİTİNGE DEĞİL EYLEME GELDİK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin mitinginde toplananlara sesleniyor. Özel'in konuşmasından başlıklar şöyle: 

"Biz bugün miting yapmaya değil eylem yapmaya geldik. Ekrem İmamoğlu'na, belediye başkanlarımıza, bürokratlarımıza yapılan darbe girişimden sonra meydanlara sığmayanlar bugün Mersin'den "Adayımı yanımda" istiyorum diyor. 

-AK Parti gidecek, CHP gelecek Türkiye'ye de huzur gelecek! Buradan Ekrem Başkan'a selam yolluyoruz. Sizi görüyor ve heyecanla izliyor. Sandık yoksa tek adam vardır. Karşımızda vesayet rejimi kurmak isteyenler var. Devletin kapıları bu millete açılacak. 

"KARARI MİLLET VERSİN, HODRİ MEYDAN"

*Millet Tayyip Bey'i istifaya çağırıyor. Kararı millet versin Erdoğan, hodri meydan. Kendine güveniyorsan sandığı getir. Ekrem Başkan ve arkadaşlarımızla ilgili iddiaları 40 gündür ispat edemiyor.

ÖZEL'DEN ERDOĞAN'A SİYASİ DÜELLO TEKLİFİ

-Buradan Sayın Erdoğan'a, bütün milletin önünde bir büyük teklifte bulunuyorum ve siyaset tarihinin, siyasetimizin en büyük karşı karşıya gelmesini, düellosunu teklif ediyorum. Şunu yapacağız. Canlı yayında yargılama olacak. Sonra Türkiye'nin bütün anket şirketlerinin ortalamasını alacağız. Eğer Ekrem İmamoğlu’nun suçluluğuna millet ikna olursa, siyaseti ben bırakıyorum. Olmazsa sen bırakmaya var mısın? Sana siyasi düello teklif ediyorum, canlı yayında. Hatta sana yüzde 25 de avans veriyorum. Eğer senin savcın haklı çıkarsa ben istifa edeceğim. Ekrem İmamoğlu’nun haklılığı ortaya çıkınca sen istifa edecek misin? Var mı cesaretin? Hodri meydan sana"

-İmamoğlu'nun hapse atılmasından hemen sonra Kanal İstanbul'u raftan indirdiler. Mesele yolsuzluk değil Kanal İstanbulsuzluk. Onun için saldırıyorlar arkadaşlarımıza.  

-Bu sabah  güneş doğarken İstanbul'un muhafızlarını gözaltına alan Erdoğan'a sesleniyorum. Ne yapıyorsun sen? Bu saatte yılan sokmaz adamı.

 
Mesir Festivali’nde her yerde spor...
 
Ali Koç: Görevimizin başındayız
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili İnan: "Özgür Özel, Menemen'i örnek alsın"
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Menemen ...
İmamoğlu'dan ikinci operasyona sert tepki!
Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, "Ne yaparlarsa yapsınlar ...
CHP kurultay davalarında yeni gelişme
CHP'nin 4-5 Kasım 2023'te gerçekleşen 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan'da ...
 
CHP İzmir'de 19 Mayıs mitingi hazırlığı..
CHP'nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda İzmir'de düzenleyeceği büyük ...
AK Partili İnan minibüsçülerle bir araya geldi
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, İzmir'de minibüsçülerle görüştü, kitap fuarını gezdi.
CHP'li Kılıç'tan "Eğitim müfredatında Kanal İstanbul" tepkisi
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, 10. sınıf coğrafya kitaplarında ...
 
İzmir'den 'İmamoğlu'na mektup' kampanyası...
İzmir'de CHP'lilerin bir araya gelerek oluşturduğu Ekim Dayanışma Hareketi, ...
Kuyumculukta yeni dönem: İbraz etmek zorunlu olacak!
Kuyumculuk sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ...
CHP'nin olağanüstü kurultayı için iptal davası
Eski delegeler CHP'nin 21. Olağanüstü Kurultayı'nın iptali için başvuru yaptı.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri