ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3374
    Dolar
  • Euro
    34,8108
    Euro
  • Altın
    2.393,270
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/23°
    ADANA
  • ANKARA
    9/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/15°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/13°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/22°
    IZMIR
  • KONYA
    10/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Fenerbahçe-Monaco maçında ortalık karıştı!
Fenerbahçe-Monaco maçında ortalık karıştı!
Seçil Erzan davasında yeni gelişme... İki yeni iddianame hazırlandı!
Seçil Erzan davasında yeni gelişme... İki yeni iddianame hazırlandı!
Türkiye'de kaza yapmıştı... Sudan cumhurbaşkanının oğlundan kötü haber!
Türkiye'de kaza yapmıştı... Sudan cumhurbaşkanının oğlundan kötü haber!
O ülke de İsrail ile ilişkilerini kesti!
O ülke de İsrail ile ilişkilerini kesti!
31 Ağustos 2023 Perşembe - 09:33

Politika Durağı'nda çarpıcı kongre yorumları ve son adaylık kulisleri...

Gazeteciler Mustafa Akbaş, Sercan Avcı ve Onur Çakır, Bir TV'deki Politika Durağı programında CHP İzmir'de ilçe kongreleri sürecini değerlendirirken, 16 Eylül'de yapılacak il başkanlığı seçimi öncesi de son gelişmeleri paylaştı. Olaylı geçen Çiğli Kongresi'ne ayrı parantez açılırken, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ittifak çıkışı, AK Parti'deki yerel seçim çalışmaları ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayları da masaya yatırıldı. 

Politika Durağı nda çarpıcı kongre yorumları ve son adaylık kulisleri...

SONKALEİZMİR- Bir TV’de yayınlanan Politika Durağı’nda Gazeteciler Sercan Avcı, Onur Çakır ve Mustafa Akbaş siyaset gündemini masaya yatırdı.

Olaylı Çiğli Kongresi ve sonrasında yaşananlara ayrı bir parantez açıldığı programda, CHP İzmir’de 16 Eylül’de yapılacak il kongresi öncesi son gelişmeler, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ittifaklara kapı kapatan çıkışı ve İzmir yansımalarının yanı sıra AK Parti’deki yerel seçim gündemi ve olası İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adayları da masaya yatırıldı.

ÇAKIR: SOYER CEPHESİ DOĞRU HAMLELERLE SONUÇ ALDI

Gazeteci Onur Çakır süreci, “En kavgası-gürültüsü az olan, heyecanı da bir o kadar az olan kongrelerdi. Heyecanın az olmasının nedeni de bence geride kalan seçimde alınan yenilgi... Büyük bir hayalkırıklığı oldu, bu da havaya yansıdı” şeklinde değerlendirirken, “2019’daki süreçte herkes kılıcını kınından çıkarmıştı, kıran kırana yarışlar vardı. Tunç Soyer ile birlikte siyaset yapanlar daha hırçındı, tırnak için ‘ya herro ya merro’ diyorlardı. Ama bu kez uzlaşı arayışı öne çıktı. Uzlaşı olmaz denen Karşıyaka’da, Buca’da bile uzlaşı oldu. Bu kez Tunç Soyer’e yakın siyaset yapanlar doğru hamleler yaparak sonuç aldı. Bu dönemde Tunç Soyer adına İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya yönetti. Bu Başkan’ın tasarrufunda olan bir şey. Sonuçta birçok ilçede uzlaşı olduğu için başarılı bir süreç geçirildi” dedi.

AKBAŞ: BAŞARI MI BAŞARISIZLIK MI 16 EYLÜL’E BAKMAK LAZIM

Gazeteci Mustafa Akbaş ise, “Oldukça enterasan bir kongre süreci oldu. Örgütsel anlamda bir heyecan yoktu. Genel itibariyle bir seçim muhasebesi, yerel seçimler için bir yol haritası arayışları ortaya koyan coşkulu kongrelere olmadı, göremedik. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle büyük ilçelerde elini 2019’a göre daha güçlendirdiği gözüküyor. Ama delegasyonu böyle bir sürklase etme durumu da yoktu. Mesela Karabağlar’da çok yüklenilmesine rağmen 6 oy gibi bir farkla kazanıldı, Buca’da uzlaşı sağlandı ama delegasyondaki ağırlık çok değil. Başarı mı başarısızlık mı bunu görmek için İl Kongresi’ne bakmak lazım” diye konuştu.

AVCI: KİMSE KAYBEDEN OLMAK İSTEMEDİ... UZLAŞI DEĞİL BÖLÜŞME!

Gazeteci Sercan Avcı’dan da, “Benim kongre süreci hakkındaki tespitim şu: Kimse kaybeden olmak istemedi. Bu uzlaşı tabir edilen şeyin de uzlaşı olduğunu düşünmüyorum. Bunun adı bölüşmek. Uzlaşı uzun vadeli bir yol birlikteliği de getirir ama Buca, Karşıyaka’da yapılan, Çiğli’de yapılmaya yapılanın adına uzlaşı diyemeyiz çünkü kongre bittikten sonra bozuluyor. Herkesin delegasyonuyla yol haritası farklı şekilleniyor. Bence bunun adı anlaşarak bölüşmek oluyor. Süreçle ilgili bir eleştirim de olucak o da MYK’daki tek İzmirli olan Devrim Barış Çelik’e... İzmir’’den tek genel başkan yardımcısının hiç bir kongrede gelip bir konuşma yapmamış olması bence olumsuz bir durum. Zaten MYK'da İzmir'in temsiliyeti hep tartışılıyordu. Tek İzmirli Genel Başkan Yardımcısı'nın kongrelerde olmaması eksik” değerlendirmesi geldi.

”BEYAZ SAYFA AÇILMIŞTI, BU ŞANSI DEĞERLENDİREMEDİ...”

Avcı kongre süreci değerlendirmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e de ayrı bir parantez açarak şunları söyledi:

“Bence Büyükşehir cephesi bu kongre sürecinden geride kalan kongre sürecine göre çok iyi çıktı. 2019’da inanılmaz bir kutuplaştırılma yapılmıştı ve kamu gücü ortaya koyulmasına rağmen il başkanının değiştirilemediği bir süreç ortaya çıktı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de inanılmaz da yıpranmıştı. Ama bu süreçte roller biraz değişti. Büyükşehir cephesinden 1 numaralı aktör İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya idi. Belli ki Sayın Soyer tüm siyasi yetkiyi Heval Savaş Kaya’ya vermiş. Bu dönem Rıfat Nalbantoğlu kendi isteğiyle geride durdu, bu dönem tüm süreci Heval Savaş Kaya yönetiyor. Bu süreçte hem çok güçlendi hem de çok yıprandı. Yıpranmışlık yerel seçim hedeflerine yansıyabilir. Benim İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e de bir eleştirim var bu süreçlerle ilgili. Tunç Soyer aday gösterildiğinde ve kazandığında ben kendisinin CHP İzmir İl Örgütü için bir şans olduğunu düşündüm. Çünkü Sayın Soyer parti için yarışlarda boğulmayan bir isimdi. Soyer seçildiği zaman beyaz bir sayfa açılmıştı. Sayın Soyer bu 4.5 yılda bu şansı değerlendiremedi,belki de bu şansı kullanmasının önüne geçildi..Yapamadığı, yapılmayan şuydu, karışmamanız çok doğru ama gücü verdiğiniz kişi,kişileri veya ekibi kontrol etmeniz gerekli. Ne yapıyor bu güçle diye... Dizayn mı ediyor, kendine mi  siyasi güç katıyor? Doğru isimler üzerine mi çalışma yapıyor? diye kontrol... 4.5 yılda parti içinde neden yıprandı? Bu ekibin zaman zaman yanlış yönettiği süreçlerden dolayı yıprandı. Soyer'e bu eleştiriyi yaparken hak verdiğim durum da şu. Zaman zaman müdahaleyi yaptı. Mesela Murat Aydın’da yaptı. Murat Aydın’ı il başkanlığı için önererek kendi ekibine de bir fren koydu ancak Genel Merkez’den döndü. Demek ki bazen yapmak istemenize rağmen olmuyor. İzin verilmiyor.” 

ORTAK GÖRÜŞ: FUAR KARARI YANLIŞ!

Çakır, Çiğli’de uzlaşının salonda bozulduğu olaylı Çiğli Kongresi ve sonrasında yaşananlar hakkında, 
“Uzlaşıyı, bölüşmeyi aramaları çok değerliydi. Ama son gün oldukça sıkıntılı şeyler oldu. Kim haklı kim haksız söylemek çok zor. Ama bu işin sonunun böyle olmaması lazımdı. Utku Gümrükçü’nün kendine göre haklı gerekçeleri var. Anlık bir sinirle başkanlar ve meclis grubundan çıkmak belki olabilir ama bu gerekçeyle İzmir Enternasyonal Fuarı’ndan çekilmek yanlıştı. Bununla kongrenin bir alakası yok” yorumunu yaparken, Avcı da, “Anlaşma aranıyor, sağlanıyor, daha sonra listede değişiklikler yapmaya çalışıyorsunuz, üstünebir de  çizik operasyonu yapıyorsunuz. Utku Gümrükçü’nün kendince haklı gerekçeleri elbette var. Whatsapp grubundan çıkabilirsiniz, Tunç Soyer’i arayıp sitem edebilirsiniz, Genel Başkan’a gidip şikayet edebilirsiniz ama İzmir Enternasyonal Fuarı’ndan belediye olarak çekilirseniz bu çok büyük yanlıştır. Parti içi yarışı belediyeye yansıtamazsınız, Fuar'da yer almayarak Çiğlilileri cezalandırmış olursunuz” dedi.

Akbaş da konu hakkında şunları kaydetti: 

"Utku Gümrükçü kentin en tecrübeli siyasetçilerinden bir tanesi. Bir adım atıyorsa öncesini sonrasını hesaplar. Bir uzlaşı sağlanmışsa sabahına başka bir şey yapılıyorsa kendi partilinin güvenini kırarsın. Yol arkadaşına akşam farklı sabah farklı bir liste verip kırıp incitirsen onu toparlamak zor oluyor sonradan."

ÇAKIR: ASLANOĞLU KARŞISINA KİM ÇIKARSA ÇIKSIN RAHAT KAZANIR


CHP’de 16 Eylül’de yapılacak il kongresi öncesi izlenimlerini aktaran Çakır, “İl Kongresi sürecinde Bornova Kongresi’nin bir viraj olduğunu düşünüyorum. Şenol Aslanoğlu Bornova Kongresi ile adaylığa kocaman bir adım attığını, Karabağlar Kongresi’nin de kazanılmasıyla da adaylığının kesinleştiğini düşünüyorum. İlçe Kongreleri bittikten sonra 26 ilçe başkanı ‘Biz Şenol Aslanoğlu’nu destekliyoruz’ diye açıklama yaptı. Açıklamayan ilçeler Konak, Buca, Çeşme ve Selçuk... Son yıllarda böyle birşey görmemiştim. Bu belirleyici midir tartışılır ama sonuçta bir irade ortaya konuyor. Aytekin Tunus ve Şakir Başak adaylık açıkladılar, 3 adaylı bir kongre olacak gibi duruyor. Ben Aslanoğlu’nun en güçlü aday olduğunu ve karşısına kim çıkarsa çıksın seçimi rahat alacağını düşünüyorum. Kemal Bey’in de ‘Sorun yok, Şenol Bey devam edebilir’ dediği iddia ediliyor. Bu yönde resmi bir açıklama yok ama böyle bir iddia var. Şenol Aslanoğlu adaylığını açıklayacağına göre ben de Genel Başkan’dan bir ‘olur’ aldığını düşünüyorum” diye konuştu.

AKBAŞ: ‘KESİNLİKLE KAZANIR’ DEMEK BENCE MANTIKLI DEĞİL

Akbaş ise sürece dair şu değerlendirmeyi yaptı: 

"Ben Şenol Aslanoğlu’nun seçimi rahat rahat kazanacağı fikrine katılmıyorum. Birincisi Genel Başkanı Deniz Yücel’de olduğu gibi bir işarette bulunmadı. Serbest bile bıraksa bu İzmir’deki kongreyi bambaşka yere götürür. İkincisi ilçe kongrelerinden çıkan fotoğrafa bakıyoruz, parçalı bir yapı var. Üçüncüsü de İzmir’de Şenol Aslanoğlu’na karşı olduğunu bildiğimiz aktörler henüz harekete geçmedi. Ortada böyle bir tablo varken ‘Kesinlikle kazanır’ demek bence çok mantıklı değil. Karşısına kapsayıcı bir aday çıksa işi çok zor olur. Son olarak da şunu söylemek isterim, CHP artık eski CHP değil, delegasyon artık eskisi gibi değil. CHP Genel Başkanına tamamen bağlı bir delegasyon yapısı var, bunun yanı sıra belediye başkanlarına tamamen bağlı bir delegasyon yapısı var ve 7 ay sonra da bir yerel seçim var. Kemal Bey, Şenol Aslanoğlu’nu işaret ettiğinde bugün karşısında olan belediye başkanları bile ona destek verirler, vermek zorunda. Ama Genel Başkan farklı bir isim üzerine bir işarette bulunsa bu kez de tüm o destek oraya kayar."

AVCI: ASLANOĞLU’NUN KARARI ÇOK DOĞRU, SOYER İLK KEZ KAZANIR DURUMDA!

Avcı’da Aslanoğlu’nun adaylık kararının çok doğru olduğunun altını çizerek şöyle konuştu:

“Şenol Aslanoğlu’nun doğru bir kararı var. O doğru kadar da adaylık. Çünkü Ocak ayında atandı ve bir doğal aday, bir icazet almadan, bir işaret beklemeden bu göreve talip olmak zorunda. O nedenle ben kendisini bu karar için tebrik ediyorum. Şuan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir işareti yok ortada ama her iki taraf da bir algı yaratma içerisinde. Bir algı savaşı olduğu çok açık. Bir taraf "Kılıçdaroğlu işaret etti" diyor. Diğer taraf "Etmedi" diyor. Ben bu arada Kılıçdaroğlu’nun tablo İzmir'de kendisi açısından bu kadar rahatken bir işaret vermesine de gerek olmadığını düşünüyorum. Kim kazanırsa kazansın kendisine destek verecek. Mesela Şakir Başak aday olmadan önce Tunç Soyer ile görüştü ve dedi ki, ‘Ben size karşı aday çıkmıyorum, Şenol Aslanoğlu’na karşı da çıkmıyorum, ben örgütten bir talep var, daha iyi yapacağımı düşündüğüm için bu nedenle çıkıyorum’... Bence Kemal Kılıçdaroğlu kimseyi işaret etmeyecek ve burada bir yarış yaşanacak. Ben Şenol Aslanoğlu’nun şu aşamadagüçlü olduğunu düşünüyorum belki de 450 imzayla gider sandığa ancak parti tabanında büyük bir yarış ve çarşaf liste beklentisi var. Şuan hala Genel Merkez’de Aslanoğlu olsun/olmasın diye müthiş bir çalışma var. Bu nedenle süreci bir beklemek lazım. Normal seyrinde bence de Aslanoğlu çok şanslı. Karabağlar Kongresi ve İl Kongresi tarihinin 16 Eylül olarak kabul edilmesiyle zaten çok büyük bir virajı önde döndü. Burada bir kaç detayın da altını çizmek isterim. Mesela Konak Belediye Başkanı Abdül Batur yıllar sonra ilk kez oyun kurucu rolünde değil. İlk defa ne yapacağı tam belli değil. İkincisi de Tunç Soyer ilk kez bir parti içi yarışta kazanır duruma geldi. Neden*?Deniz Yücel’in seçildiği kongrede kazanamadı, değiştiremediler. En yakın siyasi yol arkadaşı Rıfat Nalbantoğlu 2-3'dür önerilmesine rağmen MYK’ya giremiyor. Atama sürecinde 1 numaralı önerdiği isim Murat Aydın’dı, atanamadı. Ancak bugün alternatifsiz, B plansız Şenol Aslanoğlu’nun arkasında. Kongrelerden yıpranmadan çıktı ve  ilk kez parti içi bir yarışta, il başkanı belirleme noktasında kazanır durumda.” 

’KILIÇDAROĞLU SONRASI’ İÇİN 2 ÇARPICI İDDİA!

Programda CHP ile ilgili son başlık değişim tartışması gündeminden açılırken Akbaş ve Avcı’dan 2 önemli kulis bilgisi geldi. Akbaş, “İzmir büyük ölçüde gözünü Kemal Kılıçdaroğlu’na çevirmiş durumda. Küçük küçük hareketlenmeler dışında tüm ilçelerde Kemal Bey’in arkasında sıralanıyor. Bir yandan da Ankara’da yeni iddialar gündeme geliyor. Kemal Bey’in yerine belirlediği ismin Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen olduğu konuşuluyor. Alper Taşdelen’in bir şekilde muhalif isimleri de ikna edebileceği ve bu yönde bir misyon üstlendiği konuşuluyor. Olası kurultayda bu değişimin olabileceği konuşuluyor” açıklamasını yaptı.
Avcı ise, “Ben de şöyle bir iddiada bulunayım. Şu an için isim söylemeyeceğim ama Kemal Kılıçdaroğlu’nun birini hazırladığı ve bu kişinin de mevcut MYK’da yer alan bir genel başkan yardımcısı olduğu yönünde bir bilgi de bende var. Bu ismin önümüzdeki günlerde kulislere yansıyacağı iddiası var ama bendeki bilgi bu konunun yerel seçimlerden sonraki bir kurultayda gerçekleşecek bir proje olduğu yönünde”
sözleriyle çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

AKŞENER’İN ‘MÜSTAKİL SİYASET’ ÇIKIŞI VE İZMİR YANSIMALARI

AKBAŞ: SOYER’İN İYİ PARTİ’Yİ ÖZLALE ÜZERİNDEN İKNA ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM


Akbaş siyaset gündemine damga vuran açıklama ve İzmir yansımaları hakkında, "İYİ Parti ilk defa tek başına bir seçime girip alanını görmek istiyor. Bir de CHP ile de masa krizinden itibaren ciddi bir ayrışma var, bunu nihayete vardırmak istiyorlar. Ama bunun yanı sıra da siyasetin yeni gerçekleri var. İttifaklar olmadan 21 yıllık bir iktidar bile yol yürüyemiyor. Bu bir niyet beyanıdır. Bu da geleceğini görmek isteyen bir siyasi parti için gayet doğal. Ama İzmir özelinde önemli bir fotoğraf var. Bugün Ümit Özlale’nin ‘Bazı büyükşehirlerde birlikte hareket edebiliriz’ dedi. Bu İzmir açısından şu anlama geliyor, İstanbul ve Ankara ile ilgili İYİ Parti’nin bir tasarrufu olmayabilir çünkü Meral Akşener’in 2 başkana da kızgınlığı da var zaten. Ben Tunç Soyer’in yeni dönemdeki adaylığı için Ümit Özlale üzerinden ittifak sözü alındığını düşünüyorum. Tunç Bey’in Ümit Özlale üzerinden İYİ Parti üst yönetimini ikna ettiğini düşünüyorum” diye konuştu.

AVCI: BENCE SOYER ÖZLALE ÜZERİNDEN İYİ PARTİ İLE SORUNUNU AŞACAK

Avcı konuya ilişkin değerlendirmesinde, “İYİ Parti Lideri Akşener açıklamaları parti tabanını hareketlendirmek ve konsolide etmek için çok doğru hamleler yaptı ama net bir durum yok. Akşener 6’lı ittifakı 2’li ittifakı düşürmeye çalışıyor olabilir, bu es geçilmesin. İzmir cephesine dönersek... Tunç Soyer ile ilgili önümüzdeki dönem için en büyük sorunun İYİ Parti olduğu konuşuluyordu. ‘İYİ Parti Soyer’i istemeyecek’ diye bir algı oluştu. Tunç Soyer bu duvarı aşma çabasındaydı kendisi açısından müthiş bir şey oldu, Ümit Özlale İzmir Milletvekili oldu. Araları çok iyi. Bence Tunç Soyer Ümit Özlale üzerinden İYİ Parti ile sorunu aşacak. Ama İYİ Parti sonuna kadar Özlale’yi önde tutarak metropolden bazı ilçeleri de isteyecektir. Finalde bir ittifak olur” ifadelerini kullandı.

ÇAKIR: ÖZLALE ADAY, DERVİŞOĞLU DA DESTEKLİYOR!

Çakır ise, “Bence ittifak konusu belirsizliğini hala koruyor. İzmir özelinde konuşursak partinin çoğunluğu ittifaksız seçime girilmesi gerektiğini ve böylece partinin büyüyeceğini düşünüyorlar. Bense tam tam tersini düşünüyorum. İYİ Parti’nin tek başına seçime girip büyüyeceğini düşünmüyorum. Bu sistem sana ittifak yapmayı rica etmiyor, emrediyor. İYİ Parti İzmir’in tüm ilçelerinde aday çıkarsa ve atıyorum CHP’ye 10 ilçe kaybettirse seçmen gözünde bir muhalefet partisi olarak nasıl bir duruma düşer? Tunç Soyer-Ümit Özlale konusunda bendeki bilgi tam tersi. Ümit Özlale ekibiyle birlikte sahada, sosyal medya üzerinden seçim çalışması yürütüyor. Ümit Özlale bal gibi Büyükşehir adayı ve istiyor. Ve bir bilgi daha vereyim, Müsavat Dervişoğlu da Özlale’nin adaylığını destekliyor” yorumunda bulundu.

AK PARTİ’DE YEREL SEÇİM GÜNDEMİ VE OLASI İZMİR ADAYLARI

ÇAKIR: KULİSLERE KASAPOĞLU’NUN İSMİ DÜŞTÜ


AK Parti’de sessiz ama çok büyük bir mutfak çalışması olduğunun altını çizen Çakır, “Büyük kurultaydan sonra Kasım ayından itibaren adaylar açıklanacak. İl yönetiminde büyük bir revizyon yapılacak. En az 20 isim il yönetimini bırakma niyetinde adaylık için. Meclis üyeliği adaylığına da çok büyük bir rağbet var. Büyükşehir adaylığı gündemine geçersek, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener aday olmak istemediğini bildirdi. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ daha önce de söylediğim gibi Büyükşehir adaylığına kilitlenmiş durumda. Ayrıca çok önemli bir ismin niyeti kulislere düştü. Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu... Son 1 aydır sahada, ilçelere gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da da önemli bir yeri var. AK Parti’de büyükşehirlere bir bakanı aday gösterme geleneği de var. Bir avantajı da siyaset üstü durması...” dedi.

AVCI: HAMZA DAĞ ADAYLIĞI ÇOK İSTİYOR

Avcı ise, “Hamza Dağ Büyükşehir adaylığını çok istiyor. Muhtemelen 7 Ekim’de yapılacak kurultayda üst yönetimde olmayacak ve tüm rotasını Büyükşehir adaylığına kıracak. Bu durum artık AK Parti kulislerinde de fazlaca konuşuluyor. Bence de aslında doğru bir aday. AK Parti’nin bu dönem İzmir Teşkilatı’ndan bir ismi göstermesi gerekir diye düşünüyorum. Önündeki bir engel de Binali Bey ve ekibiyle arasının iyi olmaması” diye konuştu. 

 
Narlıdere büyük zaferi kutladı...
 
Torbalı’da Zafer Bayramı coşkusu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aslanoğlu, cuma günü açıklayacak
CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 1 Eylül Cuma günü saat 17.00'de Alsancak'taki ...
AK Partili Çankırı'nın tören çıkışına CHP'den fotoğraflı yanıt!
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın 30 Ağustos töreninde ...
İzmir'de Kılıçdaroğlu'na çiçekli karşılama
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın programına geçmek üzere geldiği ...
 
CHP İzmir'den 30 Ağustos töreni..
CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılı dolayısıyla ...
İYİ Partili Özlale'den Çıray'a sert gönderme: Anlatsam, bir daha programlara çıkamaz!
İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, ...
Kılıçdaroğlu'dan kurultay mesajı: Hak eden kazanır!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Olağan Kurultay öncesi yaptığı açıklamada, "Burası ...
 
Muharrem İnce yerel seçim kararını açıkladı!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Önümüzdeki yerel seçimlerde ...
AK Partili Bursalı’dan CHP’li Polat’a: "Ey safsata Mahir’i… Hadi oradan!’’
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, CHP İzmir Milletvekili Mahir ...
AK Partili İnan’dan CHP’li Polat’a ‘Meşruiyet’ tepkisi: ''Meşruiyet budalası''
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri