ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,4499
    Dolar
  • Euro
    43,4743
    Euro
  • Altın
    3.975,440
    Altın
  • Bist-100
    9.078,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/21°
    ADANA
  • ANKARA
    10/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/12°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/17°
    IZMIR
  • KONYA
    10/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İstanbul’da 1 Mayıs gösterilerinde 384 kişi gözaltına alındı!
İstanbul’da 1 Mayıs gösterilerinde 384 kişi gözaltına alındı!
Özgür Özel'den 'Kanal İstanbul' tepkisi
Özgür Özel'den 'Kanal İstanbul' tepkisi
Erdoğan'ın grup toplantısı için Meclis'e jammer götürüldüğü iddia edildi!
Erdoğan'ın grup toplantısı için Meclis'e jammer götürüldüğü iddia edildi!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde 2 yeni gözaltı
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde 2 yeni gözaltı
6 Aralık 2022 Salı - 12:40

Sahte doktorun yalanları bitmiyor... Sevgilisine de ''Cerrahpaşa'da doktorum'' demiş!

Tekirdağ'da, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz'ın sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı.

Sahte doktorun yalanları bitmiyor... Sevgilisine de  Cerrahpaşa da doktorum  demiş!

Tekirdağ'da, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz, 25 Ekim günü tutuklandı.

Özkiraz'ın tutuklanmasının ardından nişanlanmaya hazırlanan arkadaşı C.T.K.'nin verdiği ifade ortaya çıktı.

Özkiraz ile arkadaşları sayesinde tanıştığını söyleyen astsubay C.T.K., uzun zamandır kulağında iltihap bulunduğunu ve muayeneler olduğunu ancak kalıcı bir tedavi göremediğini belirterek şöyle konuştu:

"Ayşe Özkiraz, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden randevu alıp beni tedavi ettirebileceğini söyledi. Ben Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne gittim. Orada Ayşe Özkiraz beni üzerinde doktor kıyafetleri ve stetoskop olduğu halde karşıladı.

Birlikte vezneden randevu aldık. Randevu alırken kendisini görevlilere doktor olarak tanıttı. KBB uzmanı soy ismini bilmediğim H. isimli doktora muayene oldum. Muayeneden önce Ayşe Özkiraz, doktor H.'ye kendisini kadın doğum asistanı olarak tanıttı.

Ben Ayşe'ye asistan olmadığını öğrenci olduğunu, neden bu şekilde kendisini tanıttığını sordum. Bana, 'Bir şey olmaz' dedi. Doktor H., ameliyat için bana gün verdi. Bu süreçte yaklaşık 15 gün Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde KBB bölümünde yattım. Bu süreçte hep Ayşe Özkiraz yanımdaydı. Çevredekilere kendisini doktor olarak tanıtıyordu.

'Ayşe'ye herkes hocam diyordu'
Anne ve babam da ben ameliyat olunca hastaneye geldiler. Ayşe Özkiraz'a herkes 'hocam' deyince anne ve babam da doktor olduğunu düşündüler. Hastanede yatarken bazen akşamları kalmış olduğunu söylediği özel kız öğrenci yurdunun önüne Ayşe Özkiraz'ı bırakıyordum. Akabinde taburcu olup Çerkezköy'e geldim"
C.T.K., Ayşe Özkiraz'ın bir süre sonra kendisine okulu bitirdiğini ve mezuniyet töreni olacağını söyleyip davet ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Çapa Tıp Fakültesi binasına mezuniyetten önce düzenlenen mezuniyet eğlencesine birlikte gittik. Ben kendisinin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğrenci olduğunu söylemesi sebebiyle şüphelendim. Ayşe Özkiraz'a neden Çapa Tıp Fakültesi'nin törenine katıldığımızı sordum. Bana her iki fakültenin de İstanbul Üniversitesi'ne bağlı olduğunu söyledi. Burada eğlenceye katıldık. Ben Ayşe'nin hiç arkadaşı olmadığını fark ettim. Zira kimse Ayşe ile doğrudan muhabbet etmiyordu. Bunu kendisine de sordum, geçiştirdi. Ancak herkesle fotoğraf çektiriyordu. Yine bu süreçte Ayşe Özkiraz beni arayıp mezun olduğu için yurtta kalmakta sorun yaşadığını, kendisine kısa bir zaman tanıdıklarını, yurttan ayrılması gerektiğini, bununla ilgili arkadaşlarının yurt idaresine şikayette bulunduğunu söyledi.

'Bu süreçte beni hiç ailesi ile yüz yüze görüştürmedi'
Ben Çerkezköy'den bir taksi kiralayıp İstanbul'a gönderdim, Ayşe Özkiraz'ı aldırdım, valizi ile birlikte Çerkezköy'e geldi. Valizi ve eşyalarını bana bıraktı. Zamanla ilişkimiz daha da ilerledi. Nişan yapmak istedik. Hatta nişan için gün bile aldık. Alışveriş yaptık. Bu süreçte beni hiç ailesi ile yüz yüze görüştürmedi. WhatsApp üzerinden daha önce annesine ait olduğunu beyan etmiş olduğu numaradan mesajla görüştük. Nişan günümüze 3-4 gün kala Ayşe Özkiraz, bana annesinin kalp krizi geçirdiğini söyledi. Annesini aramak istedim ancak ona da müsaade etmedi. Annesini aramamı istemedi, annesinin soğuk biri olduğunu söyledi."
Çerkezköy'e gelen Özkiraz'ın kendisine Çerkezköy Devlet Hastanesi çocuk cerrahi bölümünde staj yapacağını söylediğini anlatan C.T.K., "Aynı zamanda bu süreçte de dayısının evinde kalacağını söyledi. Ben Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin küçük bir hastane olduğunu Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmadığını, burada staj yapmasının mümkün olmadığını söyleyince beni yine geçiştirdi. Ben Çerkezköy Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahi Bölümüne Ayşe'nin daveti üzerine birçok kez gittim. Burada uzman doktor olarak görev yapan doktor M.K. ve sekreteri T.A. ile tanıştım. Onlar da Ayşe'ye hocam diye hitap ediyorlardı.

Ayşe sürekli bana muayene ve ameliyatlardan fotoğraflar ve videolar atıyordu. Bizzat ameliyat masasında yatan hastanın başında ameliyat yaptığı anı gösterir fotoğraflar atıyordu" dedi.

C.T.K., V.C. kullanıcı adıyla birinin Instagram hesabından kendisine mesaj atıp aramasını istediğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Kendi telefonumdan bu şahsı aradım. Bana 'Ayşem Özkiraz adıyla kendisini tanıtan kişinin gerçek adının Ayşe Özkiraz olduğunu, 2 aydır bu şahısla gönül birlikteliği olduğunu, bu şahsın aslında doktor olmadığını, beni uyarmak için aradığını söyledi. Ben ilk başta inanmadım. Ancak sonradan bana Çerkezköy Devlet Hastanesi çocuk cerrahisi bölümünde Ayşe Özkiraz ile birlikte çekilmiş olduğu fotoğrafları ve birlikte bulundukları video kayıtlarını gönderdi. Bunun üzerine ben şüphelendim. Bana daha önce göndermiş olduğu fotoğraflar üzerinden evini buldum.

Çerkezköy ilçesi Kızılpınar Mahallesi'nde açık adresini bilmediğim evine gittim. Bina yöneticisiyle görüştüm. Bana Ayşe Özkiraz adında birinin binanın 6'ncı katında oturduğunu, annesinin ev hanımı, babasının kamyon şoförü olduğunu söyledi. Aynı zamanda 3-4 aydır bu evde oturduklarını belirtti. Benim şüphem iyice arttı. Ayşe Özkiraz'ı aradım. İlk başta telefonu açmadı. Daha sonra bana evin önüne geleceğine dair mesaj attı. Bir süre sonra aşağıya geldi. Evin uzağında bir yerde görüşmek istedik. Kabul etmedim. Ayaküstü bana yalan söylediğini belirtti.

'Hastaneyi uyardım'
Aslında tıp fakültesi öğrencisi olmadığını, doktor da olmadığını, kendisinin hasta olduğunu söyledi. Ben bunları söyleyince direkt yanından ayrıldım. 3 gün sonra bana Instagram üzerinden açmış olduğu sahte hesap üzerinden mesajlar gönderdi. Bu mesajlarda ailesinin baskısıyla çevresindekilere yalan söylediğini, etkinliklere katıldığını, hastanelere gidip kendisini doktor olarak tanıttığını, birlikte bulunduğumuz zaman zarfında söylemiş olduğu her şeyin mizansen olduğunu, V.C. isimli şahsın Büyükçekmece Adliyesi'ne dilekçe vererek kendisinden, doktor olmadığını söylerek şikayetçi olduğunu söyledi. Bundan sonra ben tüm iletişim kanallarından kendisini engelledim, ilişkimi sonlandırdım."


Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde tanıştığı sekreter T.A.'yı arayıp V.C. isimli kişiyi tanıyıp tanımadığını sorduğunu söyleyen C.T.K., "V.C.'yi tanıdığını, Ayşe Özkiraz ile görüntülü konuştuğunu, Ayşe Özkiraz'ın V.C.'yi, Tekin'in arkadaşı diyerek tanıttığını söyledi. Ben T.A.'yı doktoru M.K. ve hastane yönetimine bilgi vermesi için uyardım, olanları anlattım.

Başka kişilerin mağdur olup olmadıklarını tam olarak bilmiyorum. Ancak belirttiğim üzere Ayşe Özkiraz bana ameliyat yaptığı anlara ilişkin fotoğraflar, muayene yaptığı anlara ilişkin fotoğrafları gönderiyordu. Bana doktor M.K.'nin yerine hasta baktığını söylemişti. Tek başına ameliyat yaptığını da söylemişti" dedi.

 
Operasyonda ikinci dalga... Sentetik ecza baskını!
 
Bayraklı’nın spor sahaları yenileniyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Operasyonda ikinci dalga... Sentetik ecza baskını!
İzmir merkezli 6 ilde düzenlenen sentetik ecza operasyonunda gözaltına ...
Soyer’e Barışa Ömür Boyu Emek Ödülü!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Barış ve İletişim Derneği ...
İZSU, İzmir'in çatısına el attı... Ödemiş'in kırsal mahallelerindeki hatlar yenileniyor
Kent ve ilçe merkezlerinde yirmi dört saat kesintisiz ve sağlıklı içme ...
 
Aybimaş Başkanı Ayan: BİM'in cinosu adeta kudurmuş!
Kırıkkale'de bulunan Aybimaş firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan ...
Menderes'te kadın hakları konuşuldu
Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 5 Aralık Dünya Kadın ...
BİM kavgası sürüyor... MHP, market açacak!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin zincir marketlere ilişkin sözleri ...
 
Sürekli'den Soyer'in o sözlerine yanıt: Haklı, İzmir hizmet bekliyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gecir meclis toplantısında, ...
Metin Külünk Sedat Peker sessizliğini bozdu!
AK Partili Metin Külünk, Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar almadığını ...
Hollandalı işadamı sandığı sevgilisi Afrikalı öğrenci çıktı!
Belçika'da yaşayan profesör C.B., bir arkadaşlık uygulaması üzerinden ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri