Sakarya’da patlama… 3 asker şehit oldu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesine bağlı Taşkısığı Mahallesi'nde bir patlama meydana geldi. Hendek'te geçen hafta patlayan fabrikadaki ürünleri taşıyan kamyonda meydana gelen patlamada 3 kişi şehit oldu, 6 kişi de yaralandı.

  • | Son Kale İzmir

Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki Taşkısığı Mahallesi’nde şiddetli bir patlama yaşandı. Patlamanın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasındaki malzemelerin sevkiyatı sırasında yaşandığı öğrenildi.

ACI HABER: 3 ŞEHİT 

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Sakarya Belediye Başkanı Ekrem Yüce 2 askerin şehit olduğunu, 5’i asker 6 kişinin de yaralandığını açıkladı. Sakarya Valiliği ise patlamada 3 kişinin şehit olduğunu 6 kişinin yaralandığını açıkladı.

HENDEK’TEKİ PATLAMA

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki ‘Büyük Coşkunlar’ havai fişek fabrikasında 3 Temmuz’da bir patlama yaşanmıştı.

Patlamada 7 kişi yaşamını yitirmiş, 126 kişi de yaralanmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz