ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2968
    Dolar
  • Euro
    34,7962
    Euro
  • Altın
    2.405,040
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/24°
    ADANA
  • ANKARA
    4/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    4/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/25°
    IZMIR
  • KONYA
    6/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Aile katliamı... Baba, anne, 3 çocuk evde ölü bulundu!
Aile katliamı... Baba, anne, 3 çocuk evde ölü bulundu!
19 ilde sibergöz operasyonu: 51 gözaltı!
19 ilde sibergöz operasyonu: 51 gözaltı!
3 fidan anılıyor!
3 fidan anılıyor!
TRT'nin Kıbrıs Temsilcisi tutuklandı!
TRT'nin Kıbrıs Temsilcisi tutuklandı!
20 Temmuz 2019 Cumartesi - 23:09

Soylu ve Pakdemirli İzmir'de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Çeşme Paşalimanı'ndaki kampında kalan gençleri ziyaret etti. Soylu, "Siz bizim gözbebeğimizsiniz. Bugün ne kadar çalışıyorsak, gayret gösteriyorsak sizin güzelliklerle buluşmanız için" dedi. Pakdemirli ise kampa katılan genç kızların mutlaka kariyer yapması gerektiğini belirterek, "Evlenip çocuk da yapacaksanız mutlaka çalışın" dedi.

Soylu ve Pakdemirli İzmir de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Çeşme Paşalimanı'ndaki kampında kalan gençleri ziyaret etti. Kampta ilk olarak yemekhanede gençlerle bir araya gelen Bakanlar, onlarla sohbet etti, fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Ardından öğrencilerin arasına oturan Bakanlar, onlara birer de konuşma yaptı. Gençlere ilk konuşmayı yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kampa katılan genç kızların mutlaka kariyer yapması gerektiğini belirterek, "Evlenip çocuk da yapacaksanız mutlaka çalışın. İyi eğitim için çalışıyoruz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz, bu nedenle gençlerin iyi yetişmesi çok önemli" dedi. Japonya ziyaretinde insanların birlikte çalışmaktan keyif aldığını gözlemlediğini de aktaran Bakan Pakdemirli, "Planlı programlı olmalıyız. Sizler çok şanslı bir gençliksiniz. Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi yönettiği bir döneme denk geldiniz. Kalkınmamız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile başladı. Son 15 yılda da Türkiye'de çok önemli şeyler oldu. İyi bir yönetim sistemine kavuştuk, eksiklerimizi giderip emaneti size teslim edeceğiz" diye konuştu.

'SİZ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZSİNİZ'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise "Siz bizim gözbebeğimizsiniz. Bugün ne kadar çalışıyorsak, gayret gösteriyorsak sizin güzelliklerle buluşmanız için. Gençlerin okullarında rahat etmesini, özgür bireyler olarak yetişmesini istiyoruz. Huzurlu bir yaşamı, mutlu bir geleceği, güçlü Türkiye'yi sizin önünüze koyabilmek için gayret sarf ediyoruz. Türkiye'yi karıştırmak isteyenlere müsaade etmemek için, sizin üniversitelerde bilim ve ilimle buluşmanız, güzel mesleklerle ulaşmanız için birlikte gayret gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere selamını iletiyorum" dedi. Türkiye'deki 38 gençlik kampına 800 bin kişinin müracaat ettiğini ifade eden Soylu, "Bu o kadar güzel bir etkinlik ki bizim de sizin yaşınızda olasımız geldi. İnanıyorum ki 6 gün içinde güzel etkinlikler olacak. Burada kurduğunuz arkadaşlıkları devam ettirin. Cennet bir ülkede yaşıyoruz. Kardeşlik içinde güzel, yaşanır bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Siz de sizden sonrakilere bırakacaksınız" diye konuştu.

GENÇLERİN ETKİNLİKLERİNİ İZLEDİLER, BİRLİKTE OYUN OYNADILAR

Soylu ve Pakdemirli, konuşmalarının ardından kamptaki etkinlik alanını tek tek gezdi. Halk oyunundan, tenise, müzikten ebru yapım atölyesine kadar tüm birimleri gezdi. Okçuluk kursunun verildiği noktada Bakan Pakdemirli, okla iki atış yaptı. İkinci atışın başarılı olması üzerine de öğrencilerden ve Bakan Soylu'dan alkış aldı. Kortta ise bu kez Bakan Soylu, raketi eline alıp öğrencilerle tenis oynadı. Bu sırada Bakan Pakdemirli de, gazetecilerdin birisinin kamerasını alıp tenis oynayan Soylu'yu çekti. Öğrencilerin faaliyetlerini yakından izleyen onları alkışlayan destek veren Soylu daha sonra, incelemelerde bulunmak üzere Çeşme Limanı'na geçti. 

 

 
İlk arayan Kılıçdaroğlu oldu
 
Kocasının katillerini arıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sürekli'ye 'Birlik' ziyareti
Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ile yönetim kurulu ...
MHP'den Soyer'e 'PAGOS' tepkisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Tunç ...
Mülteci kadına işkence iddiası
Hak ihlalleriyle anılan İzmir’deki Harmandalı Geri Gönderme Merkezi bu ...
 
Kıdem tazminatı kırmızı çizgimizdir!
Kıdem tazminatının fona devredilmesiyle ilgili tepkiler günden güne artarken ...
İBB'de beklenen istifalar geldi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı iştirak şirketlerinin yönetim ...
Ekrem İmamoğlu: Böyle bir yere çocuğum, eşim girmez
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa’daki ...
 
Kaftancıoğlu için 17 yıla kadar hapis istemi
Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımları nedeniyle yargılanan ...
''Çiçek böcek, aşk, böyle hamdolsun''
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, görevdeki yüz günlük süreyi ...
100 GÜN POLEMİĞİ
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri