UEFA'dan flaş Türkiye kararı!

UEFA, İstanbul'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin Portekiz'e alındığını açıkladı. Manchester City ile Chelsea, Porto'da bulunan Dragao Stadı'nda 29 Mayıs'ta karşılaşacak.

  • | Son Kale İzmir

Daha önce İstanbul'da oynanacağı açıklanan Şampiyonlar Ligi finali, Portekiz'e alındı. UEFA'nın açıklamasına göre Manchester City ile Chelsea, 29 Mayıs'ta Portekiz'in Porto şehrinde bulunan Dragao Stadyumu'nda oynanacak finalde karşı karşıya gelecek.

UEFA, iki takımdan 6'şar bin kişinin finali tribünden izleyebileceğini açıkladı.

UEFA Başkanı Ceferin, kararın devamındaki yazılı açıklamasında Türkiye'ye ve Türkiye Futbol Federasyonu'na teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye hükümeti, UEFA'nın maçları olabildiğince seyircili oynatma isteğini anlayışla karşıladı. Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA'nın güvenilir ortaklarından. Uzun yıllar UEFA'nın büyük organizasyonlarına başarıyla ev sahipliği yaptılar. Yakın gelecekte Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'da olmayı umuyorum."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz