ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5791
    Dolar
  • Euro
    34,9915
    Euro
  • Altın
    2.456,660
    Altın
  • Bist-100
    9.775,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/33°
    ADANA
  • ANKARA
    15/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/25°
    IZMIR
  • KONYA
    18/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Motosikletliyi öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı!
Motosikletliyi öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı!
''Sarallar'' operasyonu... Çok sayıda gözaltı var!
''Sarallar'' operasyonu... Çok sayıda gözaltı var!
Fenomen Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili şok iddialar!
Fenomen Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili şok iddialar!
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak!
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak!
21 Kasım 2021 Pazar - 15:55

Ümit Özdağ ittifak kararını açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Biz, Millet İttifakı’na da Cumhur İttifakı’na da eşit uzaklıktayız. İttifaklar dışındayız. Biz, tek başımıza seçimlere girmek üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizim etrafımızda oluşan ittifaklara ise açığız. Bizle ittifak yapmak isteyen, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı dışında siyasi partiler olursa onları da Atatürk çizgisinde, Türk milletçiliğinde birleşmek kaydıyla bekleriz” dedi.

Ümit Özdağ ittifak kararını açıkladı

Partisinin Eskişehir il başkanlığını bugün hizmete açan Ümit Özdağ, açılış öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özdağ, partisinin ittifaklar dışında olduğunu belirterek, “Biz, tek başımıza seçimlere girmek üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizim etrafımızda oluşan ittifaklara ise açığız” diye konuştu.

Özdağ, şunları söyledi:

“Biz, Millet İttifakı’na da Cumhur İttifakı’na da eşit uzaklıktayız. İttifaklar dışındayız. Bu hafta itibariyle kurulalı 2,5 buçuk ay olmasına rağmen 4 ilde örgütlenmemizi tamamladık. 15 Şubat’a kadar da 81 ildeki örgütlenmemiz bitecek. Biz, tek başımıza seçimlere girmek üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizim etrafımızda oluşan ittifaklara ise açığız. Bizle ittifak yapmak isteyen, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı dışında siyasi partiler olursa onları da Atatürk çizgisinde, Türk milletçiliğinde birleşmek kaydıyla bekleriz” dedi.

SMA'LI ÇOCUKLAR HAKKINDA AÇIKLAMA

SMA hastası Muzaffer Kiraz'ın annesi Emine Kiraz’ın intiharına değinen Özdağ, “Bugün, Eskişehir için aslında hüzünlü bir gün. Türkiye için de hüzünlü bir gün. Çünkü Eskişehir’de bir çocuğumuz var, Muzaffer. Ve Muzaffer, bir hastanede tedavi görüyor ama hastalığı bir gen hastalığı. Bu hastalığın ilacı Türkiye’de yok, yurt dışından getirtilmesi gerekiyor ve onun için bir kampanya düzenlendi. Bu kampanyada gereken para toplanamadığı için annesi, Muzaffer’in hastane yatağında eriyişini görerek daha fazla dayanamadı ve hayatına son verdi” diye konuştu.

Eskişehir’de yaşanan bu hadisenin Türkiye’nin nasıl ağır bir trajediden geçtiğinin bir göstergesi olduğuna vurgu yapan Özdağ, “İnsanlarımız aç, insanlarımız sokaklarda sürünüyor. Anneler çocuklarını doyurmak için çöpten gıda topluyorlar. Bütün bunlar olurken Milli Savunma Bakanı açıklıyor; ‘9 milyon Suriyeliyi besliyoruz’ diye. Siz, Türk milletini beslemekle, doyurmakla ve korumakla görevliyken siz, bu görevinizi yerinize getirmediğiniz için, anneler çocuklarının tedavisinin olmadığını ve ellerinden kayıp gittiklerini gördükleri için intihar ediyorlar” dedi.

"SİZİN HANGİ KÖŞKLERE YERLEŞTİĞİNİZİ BİLMİYOR MUYUZ”

Özdağ, sözlerine şöyle devam etti:

“Getirdiğiniz nokta bu. 2001 ekonomik krizini hepimiz yazar kasayla hatırlarız, Başbakanlığın önünde atılan. Bugünkü yaşanan ekonomik krizi ise ilerde bizim çocuklarımız ve biz, toplu intiharlarla ve Emine Hanım’ın, Muzaffer’in annesinin umutsuzluk içerisindeki intiharıyla hatırlayacak. Efendim, tedavi çok pahalıymış. Ona devlet para ayıramazmış. Yahu siz şu 5 müteahhide yaptığınız vergi aflarını yapmasaydınız da bu parayı bu çocuklarımızın tedavisine ayırsaydınız, günaha mı girerdiniz? Bugün, bu 5 müteahhidin ve onun altındaki 50 müteahhidin Türk milletinin zenginliklerini nasıl kullandıklarını, nasıl Hazine’nin, Türk milletinin zenginliklerinin soyulduğunu biliyor muyuz zannediyorsunuz? Yurt dışına nasıl götürdüğünü bilmiyor muyuz zannediyorsunuz? Londra’da kimlerin cadde satın aldığını, burada Muzaffer bebek para bulamadığı için ölürken hangi köşklere yerleştiğinizi bilmiyor muyuz sanıyorsunuz? Yarın sizi o Londra’daki sokaklarda bulmayacağımızı zannediyorsanız çok yanılıyorsunuz. Dünya’nın neresine giderseniz gidin, sizi bulacağız. Buraya getireceğiz ve sizi yargılayacağız. Türk milletinden çaldıklarınızı da tek tek alıp Türk milletine geri vereceğiz.”

 
Sarıgül, İmamoğlu'nu hedef aldı
 
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: Genel başkanlar cumhurbaşkanı adayı olmasın
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! 1 Aralık'ta başlıyor...
Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma ...
Uğur Şahin, 'her yıl aşı olmak zorunda mıyız' sorusuna yanıt verdi!
Pfizer ile birlikte Covid-19 aşısı geliştiren BioNTech'in kurucu ortaklarından ...
MİT, 2 yıldır alıkonulan yurttaşları getirdi!
Libya'nın doğusunda asılsız iddialarla yaklaşık 2 yıldır alıkonulan 7 ...
 
Adalet Bakanı Gül'den gençlere: Aklınızı kiraya vermeyin
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde ...
İZMİR BÜYÜKŞEHİR'İN MENEMEN'DEKİ AĞIRLIĞI
İZMİR BÜYÜKŞEHİR'İN MENEMEN'DEKİ AĞIRLIĞI
Haftalık vaka sayıları açıklandı... İŞTE İZMİR'DE SON DURUM!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerde 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık ...
 
İzmir'in barajlarındaki son durum!
İzmir'de kentin önemli miktarda su ihtiyacını karşılayan ve aktif doluluk ...
Okullar açılıyor, kapalı sınıf sayısı açıklandı
Okullar bir haftalık ara tatilinden sonra pazartesi günü yüz yüze eğitime ...
Akdeniz'te tansiyon yükseliyor
Yunan medyası, ABD'li ExxonMobil'in Kıbrıs açıklarındaki 10 numaralı parselde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri