ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2209
    Dolar
  • Euro
    34,7704
    Euro
  • Altın
    2.456,770
    Altın
  • Bist-100
    10.329,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/33°
    ADANA
  • ANKARA
    15/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    12/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Eski devlet bakanı Bekir Aksoy yaşamını yitirdi!
Eski devlet bakanı Bekir Aksoy yaşamını yitirdi!
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletim hakları Bolu Belediyesi'nden alındı!
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletim hakları Bolu Belediyesi'nden alındı!
Suriye ve Irak'ta 17 terörist öldürüldü!
Suriye ve Irak'ta 17 terörist öldürüldü!
CHP'li Yücel'den Bakanlığın ÇEDES etkinliği yanıtına tepki...
CHP'li Yücel'den Bakanlığın ÇEDES etkinliği yanıtına tepki...
22 Kasım 2019 Cuma - 15:31

Erdoğan İzmir'de 'Hodri meydan' dedi... Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İzmir İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Saray’da bir CHP’li ile görüştüğü iddialarına, “Arkadaşlarım gerekli cevabı verdi. Böyle bir görüşme olmadı dediler. Ve bunu haber yapan gazeteci kayıp. Ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum” diyerek yanıt verdi.

Erdoğan İzmir de  Hodri meydan  dedi... Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum!

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Siyasette daima hesaba çekilmeden önce nefsinizi hesaba çekin diyen bir hareketiz. Nefsimizi sinaya çekiyor, yanlışlarımızı telafi etmeye çalışıyoruz. "

"Siyaseti ikbal kapısı değil mensubu olmaktan gurur duyduğumuz milletimize hizmet vesilesi olarak görüyoruz. Hizmet etme sorumluluğumuz var. Zira unutmayın milyonlar Türkiye'den bunu bekliyor. Mazlumlar sizden bizden bunu bekliyor. Türkiye'yi 2023 hedefleriyle 2053 ve 2071 vizyonuyla buluşturmak için milletimize söz verdik. Bu hareket günlük siyasetin kavramlarına hapsetmeye çalışanlar her defasında hayal kırıklığı yaşadılar. AK Parti'yi geçmişin kalıplarıyla yargılamaya çalışanlar her defasında hüsrana uğradılar . Bizim gözümüzde tüm makamlar fanidir, geçicidir.

"İfadeye bak, şu kadını susturun.' Şimdi ben buradan sesleniyorum CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Şu kadını susturun' böyle bir ifade kullanılabilir mi? İşte bunu kullanana ne diyeceksiniz? Bunlar edepsiz, ahlaksız. Bir hanımefendiye bu ifadeyi kullanacak kadar edepsiz, ahlaksız. Bunlara göre kadın ne olmalı? Bunlara göre kadın hizmetkâr olmalı. Ama karşılarına bir hukukçu geldiği zaman kuduruyorlar. Özlem Hanım bir hukukçu. Tabii bir hukukçu olarak hazmedemiyorlar. Onlar istese de istemese de inşallah AK Parti'nin hanımları bunları aşa aşa iktidara yürüyorlar. "

"İzmir ile beraber tüm ülke genelinde 31 Mart seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerimizi yaptık, yapıyoruz. Güçlü ve zayıf yanlarımızı tartarak partimizi çok daha güçlü bir şekilde geleceğe taşımanın gayretindeyiz. İnşallah 7. olağan kongre sürecimiz partimizi yenilediğimiz taze bir ruhla,yepyeni bir heyecanla tekrar yolda olduğumuz farklı bir dönem olacak. Yeni teşkilat yapımız 2023-2024 seçimlerinde kilit rol oynayacaktır."

"Bay Kemal bizim Suriye'de işimiz var veya yok da senin orada ne işin var? Bütün bunları söylerken ne yazık ki bakıyorsun PYD-YPG ile Bay Kemal iş tutuyor. Parlamentodaki HDP PKK'nın desteği ile orada değil mi? Peki onlarla beraber Ankara'dan İstanbul'a neden yürüyorsun? Ne işin var? Bir defa da çık 'bu PKK bir terör örgütüdür' de ya. Diyemez. Çünkü ürkektir, korkaktır, pısırıktır ve yalancıdır. Son günlerde bir şey tutturdu, güya ben Külliye'de bir CHP'li ile görüşmüşüm. Ben! Arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. Böyle bir görüşme olmadı dediler. Ve bunu haber yapan gazeteci kayıp. Kendisi de diyor ki herhalde yanıldık falan. Bay Kemal senin hayatın yalan. Bak İzmir'den milletvekili olduğun ilden sesleniyorum sana eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, acaba sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat ettin ettin, etmediğin takdirde CHP'nin genel başkanlığı bu yalancıdan kurtulsun ve çek git. Ama yapamaz bugüne kadar ben bunu çok söyledik. Hepsi birbirini bulmuş. O gazetenin köşe yazarı da bu da. Bu kadar iddialı söylüyorum. Bizim hayatımıza yalan girmedi ama bunların hayatları yalan. Tüm bunlarla beraber cumhuriyetimizin kuruluşundan yıllar sonra demokrasiyle taçlandırmak bize nasip oldu."

İZİN VERMEYİZ
"40 yıllık siyasi hayatımızın hiçbir döneminde vatandaşlarımızın hayat tarzına, inancına karışmadık. Kılık kıyafetinden dolayı hiç kimseyi dışlamadık. Bilakis üniversite kapılarında başörtüsünden dolayı gözyaşı döken kızlarımıza uygulanan zulümlere biz son verdik. Meslek liselerinde okuyan evlatlarımıza yönelik katsayı adaletsizliğini biz kaldırdık. CHP'nin engelleme girişimlerine karşı devlet kurumalarında kadınlarımızın başörtü ile çalışmasını biz getirdik. Hal böyleyken son günlerde eski Türkiye özlemiyle yanan, tutuşan bazı çevrelerin çeşitli kışkırtmalarına şahit oluyoruz. Bakıyorsunuz başörtülü iki kız yolda yürürken bir tanesi çılgınlık yapıyor, gelip o başörtülü kızlarımıza saldırıyor. Tabii bir araştırıyoruz maalesef aynı zihniyet altından çıkıyor. Milletin değerleriyle kavgalı bir kesimin tekrar eski alışkanlıklarına döndüklerini görüyoruz. Bu ülkede hiçbir kesimin 28 Şubat zihniyetini hortlatmasına izin vermeyiz. Bu tarz nefret suçlarıyla ilgili emniyet ve yargı kurumlarımız anında gereken adımları atmayı sürdüreceklerdir. Ne kadar kışkırtırlarsa kışkırtsınlar Türkiye'yi kendi yağıyla kavrulan bir ülke haline getiremeyecekler."

"Buradaki her bir kardeşlerimin omuzlarına taşıdığı ağır bilinçle hareket edeceğini biliyorum. Dik durarak inşallah çalışmanızı bekliyorum. Biz CHP gibi istismar siyaseti değil hizmet siyaseti yapıyoruz. Biz bu mücadeleye şahsi menfaatlerimiz için değil halka hizmet hakka hizmettir diye çıktık. Son 17 senede İzmir'de yaptığımız yatırımlar AK Parti'nin millete bakış açısını en büyük somut örneğidir. İktidarımız boyunca İzmir'de 70 katrilyon yatırım yaptık. CHP'nin buralarda yatırım diye böyle bir izi var mı? Yapmaz, yapamaz. Onların eser üretelim diye bir derdi yok."
 

 
Erdoğan İzmir'de... 'Cemaati olmayan cami yetim ve öksüzdür'
 
Bahçeli'den erken seçim ve Saray görüşmesi açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan İzmir'de... 'Cemaati olmayan cami yetim ve öksüzdür'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilal Saygılı'nın Ege Üniversitesi ...
AK Parti’de bir Davutoğlu istifası daha
24. Dönem AKP Van milletvekili ve eski AKP Van İl Başkanı Mustafa Bilici partisinden istifa etti.
CHP'li Ağbaba: Bütün Türkiye'yi İzmir yapacağız
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İzmir ve tüm Türkiye'deki CHP'li ...
 
Kılıçdaroğlu'dan İzmir'de başkanlara mesaj... Enkaz edebiyatı yok!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de belediye başkanları ile ...
Trump'ın hakaret dolu mektubu gizlenecek miydi?
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki Dışişleri Bakanlığı’nın 2020 yılı bütçe ...
Cumhurbaşkanı’nın açacağı camide FETÖ izleri!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İzmir’de açacağı ve 30 milyon ...
 
İnce'den 'Saray'a giden CHP'li açıklaması!
Muharrem İnce, Rahmi Turan’ın köşesine taşıdığı ‘Erdoğan ile görüşen CHP’li’ ...
Kılıçadaroğlu İzmir'den mesajı verdi... BEYEFENDİYİ İNDİRECEĞİZ!
İzmir'de Karabağlar Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Yükseköğrenim ...
Öztrak'tan İzmir'de açıklama... ''CHP, Saray'dan emir alınarak kurulmadı''
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "CHP, saraydan emir alınarak ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri