ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    15/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/25°
    IZMIR
  • KONYA
    13/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
19 Ekim 2022 Çarşamba - 12:16

AK Parti İzmir'den mahalle başkanları buluşması

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Dünden Bugüne Mahalle Başkanlarımızla İstişare ve Değerlendirme” toplantısında yoğun katılımla mahalle başkanları ile bir araya gelindi. İzmir’in 14 ilçesinden mahallelerinde görev yapmış ve yapmakta olan mahalle başkanlarını ağırlayan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Sizler, partimizin temel taşısınız. AK Parti Ailesi; dünden bugüne milletle bir bütün halinde yoluna devam ediyorsa, sizlerin de sayesindedir" dedi.

AK Parti İzmir den mahalle başkanları buluşması

Mahalle Başkanlarına alan çalışmalarındaki mesailerini artırma çağrısı yapan Başkan Sürekli, dünden bugüne tüm üyelerin ziyaret edilmesini istedi. Sürekli, şöyle konuştu; “Bizi bir arada ve diri tutan, davamıza bağlılığımız, millete ve memleketimize hizmet aşkımızdır. Bu bağlılık ve aşk sürdükçe; birliğimiz bozulmaz, istikametimiz şaşmaz. Mahalle Başkanlarımızdan, milletimizin umudu olarak kurulmuş partimizin en önemli dinamiği olan üyelerimizi harekete geçirmesini istiyorum. Tüm alan çalışmalarımızda onlarla bir araya geliyoruz. Ancak mahalle bazında çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Heyecanımızı ve gücümüzü tazelemeliyiz. Burada en güçlü köprü sizsiniz.  Her hafta 30 ilçemizde sahaya iniyoruz. Parti içi ve ülke gündemine dair her konuyu önceki dönem başkan ve yöneticilerimizle, üyelerimizle ve vatandaşlarımızla istişare ediyoruz. Emin olduğumuz tek şey var; o da partimizin bir değerler bütününe sahip olduğu ve bunu eşi benzeri olmayan bir şekilde koruduğu. Bunların başında da vefa geliyor.”

Milletin sırtından geçinmedik, iradesini arkamıza aldık…

AK Parti’nin 21 yıldır milletin sırtından geçinenleri saf dışı bırakmak, önüne çıkan her engeli aşmak için canla başla çalıştığını söyleyen Sürekli; “Biz, milletin sırtından geçinmiyoruz. İradesini arkamıza alarak yine onlar için üretiyoruz. Bugün rüştünü tüm dünyaya kanıtlamış, Gezi’den 15 Temmuz’a tüm darbe hayalcilerine haddini bildirmiş, vesayet odaklarına, terör sevicilerine karşı kararlı mücadelesini sürdürmüş bir Türkiye var. Güvenlik ve adaleti tesis eden, özgürlük alanlarını genişleten bir Türkiye var. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinin altında kaldığı krizlerden alnının akıyla çıkan bir Türkiye var. Her alanda yaptığı yatırım ve reformlarla tarihini ve talihini kendisinin belirlediği bir Türkiye var. Bu tabloyu daha ileri götürmenin formülü de yine AK Parti’nin elinde. Tüm sıkıntıları aşabileceği gibi, Büyük ve Bağımsız Türkiye hedefine ulaşabilecek tek adres AK Parti’dir. Şehirlerimizi ayağa kaldıran, insanca yaşama şartlarını milletimize sunan hizmet anlayışımızı İzmir’e de anlatmaya devam edeceğiz. İdaresi bizde olan ilçelerimizdeki değişimi örnek göstereceğiz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; “Seçimi, seçim öncesi kazanacağız…”

Mahalle Başkanları ile uzun süre sohbet eden ve önümüzdeki sürece ilişkin görüş alışverişinde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Seçimi seçim öncesi kazanacağız.’ sözünü hatırlatarak şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, Kazanmak dışında ihtimalimiz olmayan bir seçime doğru gidiyoruz. 2023 seçim zaferimizin sembolü olacak ve 23 Milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz! İzmir’de İl ve ilçe teşkilatları olarak tüm kademelerimizle bu talimatın gereği olarak yaz boyunca alandaydık. Gönül kapılarını çaldık, gönülden gönüle köprüler kurduk. Kaldı ki, bizler zaten hiçbir zaman seçimden seçime millete giden bir siyaset anlayışında olmadık. Şimdi, seçimden önce seçimi kazanmak zamanı. Muhalefetin genelde ve yereldeki ayak oyunlarına, yalanlarına gereken karşılığı verirken, bunlara takılıp kalmadan yolumuza bakacağız. Onların yaratmak istediği gündem yine ve daima kendilerini kurtarmak üstüne olacaktır. Oysa bizim gündemimiz millettir, icraattır, çözümdür.”

 

 
Soyer, Zafer Yürüyüşü'ne katılanlara sertifika verdi!
 
Kabus geri döndü... XBB paniği!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Habertürk yazarı Kürşad Zorlu, İYİ Parti'ye katıldı!
Habertürk yazarı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, İYİ Parti'ye katıldı. Zorlu'nun ...
İYİ Parti İzmir'de seçim zamanı...
İYİ Parti İzmir'de 10 ilçe kongresinin ve 20 ilçenin delegelerinin belirlenmesi ...
Meral Akşener'den Erdoğan'a çok sert 'kader' yanıtı
İYİ Parti lideri Akşener, Bartın Amasra'daki maden patlamasına 'Kader' ...
 
CHP'li Beko: "AKP iş cinayetleri rejimi kurdu"
Bartın maden faciası nedeniyle hükümeti eleştiren CHP İzmir Milletvekili ...
AK Partili Sürekli öğrencilerle buluştu
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Gençlik Kolları Başkanı ...
Erdoğan: "Her geçen gün iyiye gitmiyor muyuz?"
AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnsanlarımızın güvenlik ...
 
AK Partili Sürekli'den TOKİ ziyareti...
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, il ve ilçe ana kademe kadın ve gençlik kollarının ...
CHP'li Bedri Serter: "Kız çocukları eğitime erişemiyor"
İzmir Milletvekili Bedri Serter, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları günü kapsamında, ...
Berkin Elvan tweetlerini silmişti, beklenen oldu! AK PARTİ'YE GEÇTİ!
CHP'den ayrıldıktan sonra katıldığı Memleket Partisi'nden de istifa eden ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri