ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,4487
    Dolar
  • Euro
    43,5532
    Euro
  • Altın
    3.994,680
    Altın
  • Bist-100
    9.078,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/23°
    ADANA
  • ANKARA
    10/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/15°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/12°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/17°
    IZMIR
  • KONYA
    10/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Miting anonsu yapan CHP'li yöneticilere silahlı saldırı
Miting anonsu yapan CHP'li yöneticilere silahlı saldırı
İstanbul’da 1 Mayıs gösterilerinde 384 kişi gözaltına alındı!
İstanbul’da 1 Mayıs gösterilerinde 384 kişi gözaltına alındı!
Özgür Özel'den 'Kanal İstanbul' tepkisi
Özgür Özel'den 'Kanal İstanbul' tepkisi
Erdoğan'ın grup toplantısı için Meclis'e jammer götürüldüğü iddia edildi!
Erdoğan'ın grup toplantısı için Meclis'e jammer götürüldüğü iddia edildi!
1 Kasım 2022 Salı - 10:12

AK Parti İzmir’de grup başkanvekilleri zirvesi

AK Parti İzmir’de, İlçe Belediye Meclisi Gurup Başkanvekilleri aylık toplantısında, meclisler öncesi değerlendirme yapıldı. İl Yerel Yönetimler Başkanı Deniz Doğan, ‘"Cumhur İttifakı belediyelerinde yaşayan hemşehrilerimiz yerel hizmet farkını yaşarken, CHP’li belediyelerinde yaşayan vatandaşlarımız feveran ediyor. Biz muhalefet görevimizi en iyi şekilde yapıp, vatandaşımızın bir kuruşunun heba edilmesine göz yumamamayız.’’ dedi.

AK Parti İzmir’de grup başkanvekilleri zirvesi

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ise, ‘’CHP’li 23 İlçe Belediyesinin toplam bütçesi yaklaşık 20 milyar TL. Ve bu bütçenin yüzde 90’ı Merkezi İdare’den gelen ödenek. Ama ortada bir şey yok. Menemen Belediyesi bize geçtiğinde, yıllardır yapılmayan pazaryerini hemen bitirdik. Aynı büyüklükteki pazaryerini Büyükşehir Belediyesi ne Bayraklı’da ne de Karabağalar’da yapamadı. Aradaki fark bu.’’ dedi.

 

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanlığı, ilçe belediyelerinde meclis öncesi, Grup Başkanvekilleri ile toplantı yaptı. AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanı Deniz Doğan, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, ilçe belediyelerinin grup başkanvekilleri toplantıya katıldı. Toplantıya dair değerlendirme yapan AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanı Deniz Doğan, ‘’İzmirli hemşehrilerimizin AK Parti olarak bize verdiği muhalefet görevini, vatandaşlarımız için etkin bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz Cumhur İttifakı olarak 6 ilçemizde, İzmirlilere gerektiği gibi ilk elden hizmeti getiriyoruz. Farkı Cumhur İttifakında yaşayan vatandaşlarımız yaşıyor. Lakin, muhalefet olduğumuz ilçelerde, biz belediye yönetimini çalıştırmak için gereken çalışmaları yerine getiriyor, eksik olan noktaları bir bir gösteriyoruz. Geçtiğimiz aylarda, ilçe ilçe yolların rezalet durumuna dikkat çektik. İlçe Başkanlarımızın yerinde yaptığı basın açıklamalarından sonra kimi İlçe Belediyeleri harekete geçerek, yol düzeltme, asfaltlama çalışması yaptı. Bir kıpırdanma oldu ama onu bile göstermelik yapıtılar. Bugün bakıyoruz, vatandaşlarımızı sosyal medyadan yolların çukur içinde olmasından, bitirilemeyen, yapılamayan yollardan feveran ediyor. Yine bunları dile getirmeye devam edeceğiz. Vatandaşımızın bir kuruşunun heba edilmesine göz yumamamayız. İzmirlinin yerel hizmet hakkını savunduk, savunmaya da devam ediyoruz. Biz İzmirli hemşehrilerimizin faydasına olan her çalışmayı destekledik. Bu zamana kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak.’’ ifadelerini kullandı.

CHP’li İlçe Belediyeleri gerçekçi rakamlar yerine afaki rakamlarla bir bütçe yaptı

CHP İdaresindeki hem Büyükşehir de hem de İlçe Belediyelerinde hizmet yoksunluğuna dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, ‘’Yerel seçimlerin ardından 3.5 yıl geçti, yolun yarısından fazlası tamamlandı. Ancak, bu geçen sürede CHP idaresindeki ilçelerimizde bir arpa boyu yol alınamadı. Sorunlar giderilmek yerine bir kartopu misali gittikçe büyüyor. Engelleniyoruz bahanesi ile hedef saptırıp, tam tersine bakanlıklarımızın yapacağı çalışmalara engel oluyorlar. Çalışmadıkları, eser üretmedikleri gibi bizim vatandaşımız için yapacağımız çalışmalara engel oluyorlar. Engeli asıl kendileri çıkarıyor. Ama biz yılmadan, usanmadan çalışacağız, uyaramaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz ay bütçe görüşmelerinde gördük ki, CHP’li İlçe Belediyeleri gerçekçi rakamlar yerine afaki rakamlarla bir bütçe yaptı.  İlçelerimizde, mahallelerimizde, sokaklarımızda hazırlanan bütçe ile ilgili somut bir hizmet bulunmazken, bol bol reklam çalışması var. Geçtikleri basın bültenlerinde, olmayan işlerin abartılması var. CHP’li 23 İlçe Belediyesinin toplam bütçesi yaklaşık 20 milyar TL. Ve bu bütçenin yüzde 90’ı Merkezi İdare’den gelen ödenek. Ama ortada bir şey yok. Menemen Belediyesi bize geçtiğinde, yıllardır yapılmayan pazaryerini, hemen bitirdik. Aynı büyüklükteki pazaryerini Büyükşehir Belediyesi ne Bayraklı’da ne de Karabağlar’da yapamadı. Aradaki fark bu. Karabağlar’da, CHP’li Belediye Başkanı, kurası çekilmiş, hak sahipleri belli olan dar gelirli vatandaşlarımız için yapılacak TOKİ konutlarına dava açıyor ve 3. defa planları iptal ettiriyor. Ama vatandaşlarımız bunları görüyor, biliyor. İzmirlilerin vakti zamanı geldiğinde, eser ve hizmet görmek için AK Parti’den yana tavır göstermeleri kaçınılmazıdır.’’ dedi.    

 
Seferihisar Cittaslow Türkiye şampiyonu!
 
Sevgilisinin kolunu kırdı... İyi hal ve tahrik indirimi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Sürekli: İzmir hizmet ve icraat haftasına hazır olsun"
zmir, hafta boyunca sürecek programlarla üç bakanı ağırlamaya hazırlanıyor. ...
AK Partili Boztepe'den Çiğli çıkışı: "Spekülatörlere inanmayın"
İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Üyesi Hüsnü Boztepe, Çiğli’de ...
AK Partili Dağ'dan Menemen Serbest Bölgesi açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı kararıyla İzmir'in ...
 
AK Partili Sürekli'den 29 Ekim mesajı: "Cumhuriyet kazanımları parlayacak"
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhuriyet’in kuruluşunun ...
CHP'li Purçu'dan okul tepkisi: "İzmir'e üvey evlat muamelesi yapılıyor"
İzmir Milletvekili Özcan Purçu İzmir depremi nedeniyle yıkılan ve iki ...
CHP'li Sındır'dan hükümete bütçe tepkisi
CHP İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kamil Okyay Sındır, ...
 
Ümit Özdağ'dan İzmir mesajı...
İzmir'de gündeme dair açıklamalar yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ...
Hüseyin Baş'ın çağrısına İYİ Parti'den yanıt!
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Millet İttifakı'nda ...
CHP'li Beko'dan Mahir Ünal'a sert tepki!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, AK Partili Mahir Ünal'ın Cumhuriyet ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri