ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5152
    Dolar
  • Euro
    34,8284
    Euro
  • Altın
    2.425,970
    Altın
  • Bist-100
    9.700,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/35°
    ADANA
  • ANKARA
    17/29°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    19/29°
    BURSA
  • ISTANBUL
    18/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    18/26°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erdoğan'dan İsrail'le ticaret açıklaması!
Erdoğan'dan İsrail'le ticaret açıklaması!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
5 Mayıs 2023 Cuma - 12:12

AK Partili İnan: 'Karanlıkta HDP ile el ele tutuşuyorsunuz'

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bornova, Karşıyaka, Bayındır, Konak ve Bayraklı'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan İnan, “Biz isteriz ki muhalefetin de bu terör örgütlerine karşı bir duruşu olsun, bir tavrı olsun. Siz karanlıkta HDP ile el ele tutuşuyorsunuz. Bu milletin, aklıyla alay etmeyin” dedi.

AK Partili İnan:  Karanlıkta HDP ile el ele tutuşuyorsunuz

Güne ilk olarak Bornova ilçesi Işıkkent mevkiinde geri dönüşüm esnafıyla bir araya gelerek başlayan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, ardından ise Karşıyaka Spor Kulübü tesislerine ziyaret ederek gençlerle buluştu. Sonrasında ise 24. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali açılışına katılan İnan, Bayındır’daki esnafla sohbet ederek sergi açtı, bölge halkının talep ve önerini dinledi. Konak’ta bulunan İzmir ili Siverek Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni de ziyaret eden İnan, kendisinin de Siverekli olduğunu, 14 Mayıs seçimlerinde hemşehrilerinin desteğini beklediğini aktardı. İnan, Bayraklı ilçe programı kapsamında Nafiz Gürman Gençlik Derneği'ni de ziyaret ederken, her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade etti.

“TERÖR ÖRGÜTLERİ KILIÇDAROĞLU’NU İSTİYOR”

İnan, Bayraklı'daki Erzurumlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'nde yaptığı konuşma da 10 gün sonra yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istediğini söyledi.  Muhalefetin yerli ve milli olmadığını savunan İnan, terör örgütü temsilcilerinin Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması için açıklamalar yaptığını söyledi.

İnan, "Biz artık 14 Mayıs'ta bu terörün tahakkümü altına girmiş siyasetçileri de tasfiye etmek durumundayız. Bugün o hain alçak terör örgütü kimin kazanmasını istiyor? Kılıçdaroğlu'nun! Bugün o dışarıda fare gibi kaçan Avrupalı derinliklerinde sığınan ve oralardan klavye başında Türkiye'ye saldıran alçak FETÖ terör örgütü kimin kazanmasını istiyor? Kılıçdaroğlu'nun kazanmasını istiyor. Karşımızda böyle bir zillet ittifakı var. Biz isteriz ki muhalefetin de bu terör örgütlerine karşı bir duruşu olsun, bir tavrı olsun. 2,5 senedir bize ne derler? Biz terör örgütleriyle uzaktan yakından alakamız yok. Biz altılı masa olarak işte şu masadaki kişilerle beraberiz. Biz ne dedik? ‘Siz karanlıkta HDP ile el ele tutuşuyorsunuz. Bu milletin, aklıyla alay etmeyin.’ dedik ve Cumhurbaşkanımız çıktı dedi ki  ‘O masanın altında HDP var. Ve PKK var.’ Biz bunu her söylediğimiz de inkar ettiler” dedi.

“CHP’Lİ VEKİLLER BUNLARA ‘HADİ ORADAN’ DİYEMİYOR”

İnan, terör örgütlerinin Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen açıklamalarına hiçbir CHP'li milletvekilinin tepki göstermediğini öne sürerek, "Terör örgütü temsilcileri Kıllıçdaroğlu’na destek açıklaması yaparken CHP’li milletvekilleri ‘hadi oradan, siz kimsiniz?’ diyemiyor" dedi. İnan, HDP'li bazı isimlerin "Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağız" sözlerine de tepki gösterdi.

İnan, “Diyor ki hapishanelerdeki prangaları kıracağız. Ya siz nereyi kırıyorsunuz? Bu ülkede bir yargı var. Bu ülkede bir hukuk var. Bir adalet düzeni var. Bu adalet düzeni, iktidar değişikliklerinde karar mekanizması değişebilen bir süreç değil. Siz nasıl bakıyorsunuz bu meselelere? Anlamak mümkün değil. Ama vermek istedikleri mesaj terör örgütlerine duymuş oldukları mecburiyetten, terör örgütlerine duymuş oldukları mahcubiyetten bugün birisi diyor Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağız. Diğeri diyor ki KHK'lıları geri döndüreceğiz. Kim bu KHK'lılar? FETÖ'den ihraç edilenler. Bir yandan terör örgütü mensuplarına diyorlar ki sizi serbest bırakacağız. Diğer terör örgütü kadroları diyorlar ki sizin kadrolara geri döndüreceğiz. Terörle ortak olmuş bir kadro var karşınızda” şeklinde konuştu.

SAVUNMA SANAYİNDEKİ YERLİLİK YÜZDE 80’E ÇIKTI

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'den önce savunma sanayideki yerlilik oranının yüzde 20 olduğunu, yapılan çalışmalarla bu rakamın yüzde 80'e çıkarıldığını ve Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesi vermeye devam ettiğini de belirterek, "Bu bağımsızlık mücadelesini bizim milletimizle birlikte görüyoruz. İnşallah 14 Mayıs'ta son 20 yılın tüm kazanımlarını bu memlekete kalıcı olarak getireceğiz ve 2053'e bu vizyonla yürüyeceğiz. Son yüzyılın tüm yalancılarını toplayın Kılıçdaroğlu döneminde atılan yalanlar kadar etmez. Türkiye'nin ilerleyişine, bu kutlu davanın yürüyüşüne engel olamayacaklar” ifadelerine yer verdi.

 
CHP'li Yücel'den Şehir Hastanesi çıkışı!
 
İzmir’den giden dalgıçlar Munzur Çayı’nda kaybolan 3 kişiyi arıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davutoğlu'ndan İnce'ye sert sözler
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Memleket Partisi lideri ...
İYİ Partili Dervişoğlu: Sessiz dalga gereğini yapacak!
İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu, “Bu Türkiye’nin demokrasisi seçimidir. ...
CHP'li Gökçen: "Öcalan'ı devlet televizyonuna çıkaranlarla muhatap olmadan yolumuza bakıyoruz"
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen, ...
 
Ortaokula AK Parti pankartı astılar...
14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere 9 gün kaldı. Bugün Van'da miting ...
İYİ Partili Keskin, Azra bebek için de sahada !
İYİ Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, sahada iki ...
AK Partili vekil adayı: MHP’ye oy vermeyin!
AK Parti Siirt birinci sıra milletvekili adayı olan Mervan Gül, Cumhur ...
 
AK Partili Bekle'den CHP'nin Roman afişine tepki
AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemal Bekle, CHP’nin ...
CHP'den Menemen'de coşkulu miting...
CHP İzmir İl Başkanlığı, Menemen'de binlerce yurttaşın katılımıyla "Tarım ...
Karavanını İYİ Partili Öztürk Keskin için seçim bürosu yaptı
Ufuk Mehmet Sözer isimli vatandaş, kendisine ait karavanı, İYİ Parti İzmir ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri