ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,6152
    Dolar
  • Euro
    53,0474
    Euro
  • Altın
    6.610,150
    Altın
  • Bist-100
    13.634,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/24°
    ADANA
  • ANKARA
    9/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Kılıçdaroğlu'na bir tepki de FETÖ'nün kumpas kurduğu askerlerden
Kılıçdaroğlu'na bir tepki de FETÖ'nün kumpas kurduğu askerlerden
221 eski CHP milletvekilinden 'mutlak butlan' itirazı
221 eski CHP milletvekilinden 'mutlak butlan' itirazı
Celal Şengör zayıflama iğnesiyle 50 kilo verdi
Celal Şengör zayıflama iğnesiyle 50 kilo verdi
CHP'de 800 imza tamam! Düğmeye basılacak tarih belli oldu…
CHP'de 800 imza tamam! Düğmeye basılacak tarih belli oldu…
15 Nisan 2022 Cuma - 09:52

AK Partili Sürekli gençleri dinledi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli daha önce de bir araya geldiği Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü üyeleri ile iftarda buluştu. İftarın ardından yapılan sohbette bu kez Başkan Sürekli sordu, gençler yanıtladı.

AK Partili Sürekli gençleri dinledi

Rusya-Ukrayna Savaşı’ndan, ekonomiye ve İzmir’in sorunlarına kadar geniş bir yelpazede gerçekleşen soru-yanıt formatının, isabetli bir yöntem olduğunu söyleyen Sürekli; “Onların sorularına her zaman açığız. Ancak, yanıtlayan, yol gösteren olmaları için bu yöntemi de uygulamaya devam edeceğiz. Gençlerimiz, her konuda bir fikir sahibi. Eleştirilerine yönelik çözüm önerileri de var. Ufukları gerçekten takdire yaşan. Gelecek emin ellerde ve içimiz rahat.” diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sahur öncesi programında da İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın Buca Hasan Ağa Bahçesi’nde kurduğu Ramazan çadırına konuk oldu. İftardan sonra gençlerin çeşitli etkinliklerle vakit geçirmesi için oluşturulan alanın ilk gününde onları yalnız bırakmayan Başkan Sürekli; onlarla ateş başında sohbet ederek yaptıkları müziğe eşlik etti ve langırt oynadı.

Genç beyinlerden, ‘beyin fırtınası’…

Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü üyeleri ile buluşmada, “Ben size sorayım; Rusya Ukrayna savaşı nereye evrilir, kim haklıdır, durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?” diyerek sözü gençlere bırakan AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; daha sonra da onlardan ekonomik gelişmelerle ilgili değerlendirmeleri dinledi. Gençliğin umut dolu ve ayakları yere basan önerilerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sürekli, şunları söyledi; “Genç beyinlerin beyin fırtınası yapması önemli. Rusya-Ukrayna Savaşı’nda ülkemizin, Cumhurbaşkanımızın barışçıl yaklaşımını desteklediklerini gördüm. Her birinin uluslararası ilişkiler ve Türkiye’nin değişen dünya düzenindeki yerine, rolüne ilişkin fikirleri var. Mazlumdan yana, haktan ve haklıdan yana bir duruşları var. Bu, geleceğe dair ümidimizi arttırıyor.  Ekonomik olarak içinden geçilen sürecin farkında olmakla birlikte çözüm önerileri var ve en önemlisi tedbirler konusunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güven duyuyorlar. Üretim ve istihdam politikalarının geliştirilmesine yönelik önerileri oldukça yerinde. Ki zaten AK Parti, çağın ve şartların gerektirdiği plan ve programları uygulama konusunda her zaman örnek bir tutum sergilemiştir.”

Kültür Merkezleri artacak…

Sahur öncesi, Buca Hasan Ağa Bahçesi içinde İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nca kurulan Ramazan çadırının ilk gününde gençlere misafir olan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir’deki gençlik ve kültür ve merkezlerinin artırılacağı müjdesini de verdi. Sürekli, konuya ilişkin şu bilgileri verdi; “Gençlik ve Spor Bakanımız İzmir’deydi. Bu meseleyi kendisiyle konuştuk. Karşıyaka eski İstasyonu kafeye çevrilmiş. Oranın gençlik merkezi olması için özel bir çalışma yapılıyor. Eski Tekel Fabrikası projesini zaten biliyorsunuz. İzmir’in farklı noktalarına gençlik merkezi yapılması için arayışımız devam ediyor. İzmir’deki belediyelerin bu alandaki sorumluluğu ve vaatleri büyük, ancak bu konuda da sözleri havada kaldı. Ama biz onların yapıp yapmamasına bakmayacağız. Aynı eksiklik kongre merkezi için de geçerli. CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin harekete geçmesi gerekiyor ama biz bu konuda lokomotif olmaya kararlıyız. Bakanlığımızın gençlerimiz için projeleri ve bütçesi mevcut. İzmirli gençlerimizin de bundan yararlanması için elimizden geleni yapıyoruz.”  

Öğrenci topluluklarını önemsiyoruz…

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ise bu buluşmaların devam edeceğini belirterek; “Özellikle üniversitelerimizdeki öğrenci topluluklarımızı önemsiyoruz; çünkü bizlerin bu dönemlerde, bu platformlardaki üretimimizin daha sonra iş ve sosyal hayatımıza katkısı büyük. İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli Başkanımız da genç kesimle sıklıkla bir araya gelerek bilgi ve birikimini aktaran, bizlerin sesine kıymet veren bir büyüğümüz. Üniversitelerdeki bu gibi platformların konuğu olurken, zaman zaman da onlara ev sahipliği yapıyor, sorularını yanıtlıyor. Bugün gençlere soruları kendisi sordu. Arkadaşlarımız da Güçlü Türkiye’nin güçlü gençliği olduklarını gösterdi. Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu üyeleri ile daha önce de bir araya gelmiştik. Bu buluşmalarımız diğer üniversitelerimizde de devam edecek. Buca Hasan Ağa Bahçesi’nde kurduğumuz Ramazan çadırı da tüm arkadaşlarımıza açık. Satranç, playstation, langırt gibi zaman geçirebilecekleri bir alan yaratmaya çalıştık. Biz de buradayız ve herkesi bekliyoruz. Diğer ilçelerimizde de bu çadırları kurmaya başlayacağız.” dedi.

 
İzmirli hakimden şaşırtan talep!
 
Seferihisar'da asfalt seferberliği!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'den sokak iftarı ve 1 Mayıs kararı!
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını yaptı. CHP İzmir ...
CHP'li kadınlar iki proje için toplandı
CHP İzmir İl Kadın Kolları, İzmir genelindeki çalışmaları değerlendirmek ...
HDP'li 91 kişi hakkında verilen gözaltı kararı İzmir'de protesto edildi
Kobani Soruşturması kapsamında 91 kişi hakkında gözaltı kararı verilmesi ...
 
İnce’den Kılıçdaroğlu’na çağrı: Birlikte saraya gidelim!
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı ...
CHP'li Sertel: Tam bir israf düzeni kurmuşlar!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Cumhurbaşkanlığı'ndaki araç sayısı ...
Madde bağımlılığı sorunu TBMM gündeminde...
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, madde bağımlılığına karşı alınabilecek ...
 
Asgari ücrete zam açıklaması!
Asgari ücrete yapılması beklenen ikinci zamla ilgili AK Parti'den son ...
İYİ Partili Çıray'dan Fuat Oktay'a: "İftirayı bırak da FETÖ'nün albümüne bak"
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir milletvekili Aytun Çıray, ...
CHP'ye başsağlığına gitti, MHP görevden aldı!
MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mevlüde Yalçıner, CHP Merkez İlçe Başkanı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri