ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5625
    Dolar
  • Euro
    34,9858
    Euro
  • Altın
    2.421,060
    Altın
  • Bist-100
    9.722,00
    Bist-100
  • ADANA
    21/36°
    ADANA
  • ANKARA
    18/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/27°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/24°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erdoğan'dan İsrail'le ticaret açıklaması!
Erdoğan'dan İsrail'le ticaret açıklaması!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
11 Nisan 2023 Salı - 17:13

CHP İzmir, Kiraz'dan startı verdi... Miting gibi açılış!

CHP İzmir teşkilatı ve aralarında ittifak adaylarının da bulunduğu 2'nci bölge milletvekili adayları, en uzak ilçelerden Kiraz'daki seçim ofisinin açılışına akın etti. Yurttaşların yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, Kiraz Merkez Seçim Ofis miting havasında açıldı.

CHP İzmir, Kiraz dan startı verdi... Miting gibi açılış!

SONKALEİZMİR- Kiraz merkezdeki seçim ofisi açılışında CHP'nin 2. Bölge milletvekili adayları da tanıtıldı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar'ın da katıldığı törende Millet İttifakı'nın temsilcileri ile milletvekili adaylarını sahneye davet etti. CHP 2. milletvekili adayı Gökçe Gökçen,  diğer adaylar Rıfat Nalbantoğlu, Rahmi Aşkın Türeli, Mahir Polat, Mehmet Salih Uzun, Deniz Yücel, Mustafa Bilici, Esin Doğan Metin, Altan İnanç, Helil İnay Kınay, Ayten Gülsever, Nurşen Balcı, Seda Kaya Ösen ve Burak Kotan adına konuştu.

2'nci bölge 1. sıradan aday gösterilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, ayrışan değil birleşen bir Türkiye’nin mümkün olduğunu belirtirken, “13. Cumhurbaşkanımız Sayın kemal Kılıçdaroğlu’nun  selamını getirdim size. Başkanımız söyledi kadınlarla ve gençlerle çalışıp kazanacağız. Türkiye’nin tüm işçisi, çiftçisi, esnafı, kadını, genci için çalışıp kazanacağız. 21 yıldır üstümüze çökmüş ve tüm kaynaklarımızı sömüren bir iktidar var. Gençlerin yarınını çalan bir iktidar var. Ben hangi gençle konuşsam ben iyi eğitim alacak mıyım? İyi Eğitim alsam bu ülkede iş bulabilecek miyim diye düşünüyor. Hangi kadınla konuşsam geceleri sokakta yürümek lüksü mü diye düşünüyor. Bu ülkede her gün bir kadın öldürülüyor, her gün bir kadın şiddete uğruyor. Karşımızdaki ittifak ise istiyor ki kadın sussun,  konuşmasın ve kadınlar yok olsun. Kendi içlerinden bile kadına şiddet ile mücadele etmemiz lazım diyenler ölümle tehdit edildiklerini açıklıyor. Kadınla erkeğim eşit olduğu bir ülke mümkün, üretirsek üreticinin zenginleşebileceği bir ülke mümkün, hiçbir ailenin asgari ücretin altında geliri olmadan yaşadığı  bir ülkeyi inşa edebiliriz. Hukukun korunduğu , demokrasimin olduğu, bir biri ile kavga etmeyen helalleşen bir Türkiye mümkün diyoruz. Kucaklaşabiliriz, barışabiliriz ve çok daha iyi bir Türkiye’yi inşa edebiliriz. Biz Millet İttifakı olarak farklı görüşlere sahip partiler ile bir araya gedik. Tüm Türkiye’ye Genel Başkanımız gösterdi ki tüm farklılıklara rağmen demokrasi için, Türkiye’nin iyi bir geleceğe sahip olması için beraber çalışabilir farklılıklarımız yerine ortaklıklarımızı öne çıkarabiliriz” dedi.

CHP'li Gökçe Gökçen, açıklamasını şöyle sürdürdü: 

"14 Mayıs'tan sonra güçlendirilmiş parlamenter sitemle beraber herkesin insanca yaşayabileceği Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bugün Kiraz'dan başlıyoruz, hepinizin gözlerine bakıyorum, ne kadar çok şey paylaşacağımızı ve ne kadar güzel sonuç çıkaracağımızı görüyorum. Ben genç ve kadın bir aday olarak sadece CHP ve Millet İttifakı'nın değil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin ikinci bölge birinci sıra adayı olarak burada bulunuyorum. Ben de milletvekili adaylığının burada gençlere ve kadınlara nasıl emanet edildiğini görüyorum. Bütün adaylarımızla beraber hem Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak hem de Millet İttifakını meclis çoğunluğuna kavuşturmak için bugün buradan başlıyoruz.

"HEP BİRLİKTE ZENGİNLEŞECEĞİZ"

13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 'Sana Söz' dedi. Karşı taraf yalancı bir rüzgardan bahsederken, bizi dağıtırken, daha kötüsünü anlatırken, biz baharı inşa etmek istiyoruz. Sana söz kadınların mutlu olabildiği, özgür olabildiği, evde, işte, tarlada çalışırken emeğinin karşılığını alacağı bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Türkiye'de çalışıp ürettiğiniz zenginliği 5'li çetelere teslim etmek yerine halka dağıtacağız. Hep birlikte zenginleşeceğiz. 418 milyar doların hesabını da verecekler."

"BU SEFALET NEDEN!"

Yurttaşlara karanfil dağıtan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise şöyle konuştu:

"İzmir'den gelirken yol boyu olağanüstü vadilerden, dağların aralarından geçerek geldik. Her baktığımız nokta cennet bahçesiydi. Bu kadar bereketli topraklar, dünyanın en kadim kültürlerine ev sahipliği yapan ülke, kahramanlık destanları yazmış atalar ve biz neden bu kadar yoksuluz! Neden bu sefalet neden! Bu bir kader değil. Bu bizi yönetenlerin yanlış, haksız, hukuksuz, adaletsiz, eşitsiz yönetimi yüzünden böyle. Bu cennet vatanda huzurla, kol kola bambaşka bir hayatı kurabiliriz ve kuracağız, göreceksiniz. Çok az kaldı. O iktidarı kuracağız ve bu topraklarda sağlıkla yaşayacağız."

"İZMİR'İN HÜKÜMETTEN ALACAĞI VAR"

Soyer, açıklamasını şöyle sürdürdü: 

"Biz 4 yıldır İzmir Büyükşehir'de hizmet veriyoruz, 4,5 milyona yetişmeye çalışıyoruz. İzmir'in bu hükümetten çok alacağı var. Ve onu alacağız. Bugüne kadar İzmir 40 verdi 1 aldı, 2022'de 98 milyar vergi ödediniz 2,5 milyar yatırım aldı devletten İzmir. 14 Mayıs sabahı 40'a 1 oranı, 40'a 40 olduğunda baharlar gelecek."

ASLANOĞLU: "TÜM TOPLUMLA KUCAKLAŞMAYA GELDİK"

Programın açılışında kısa bir konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise şunları söyledi:

"Sizlerle dertleşmek, güzel enerjinizi alıp İzmir'e yaymak için geldik. Bizleri bölmek istiyorlar, kamplaştırmak, ayırmak istiyorlar. Bizler 6 parti kucaklaştık, bir araya geldik, bugün de sizlerle, tüm toplumla kucaklaşmaya geldik. Bugün kadınlarımız, çiftçilerimiz ve esnafımızla birlikte olacağız. Türkiye'nin dertlerini tek tek anlatmaya, çözümleri anlatmaya geldik. Bugün her biri birbirinden değerli millet ittifakı il başkanlarımızla, milletvekili adaylarımızla, hepimizin gurur Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'le geldik. Sizlere Sayın 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını iletmeye geldik."

 

 
Başkan Soyer, yine o en az oy aldığı köyü ziyaret etti...
 
Aslanoğlu: Listelerle ilgili en küçük tereddüt yok
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Soyer, yine o en az oy aldığı köyü ziyaret etti...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilk olarak en az oy aldığı ...
Ve Erdoğan itiraf etti: Başkanlık sistemini restore edeceğiz!
Muhalefet partilerinin değiştirmek için ittifak kurduğu başkanlık sisteminin ...
Tanju Özcan'a mahkemeden kötü haber
Ankara 26. Asliye Hukuk Mahkemesi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ...
 
Afgan kaçaklardan, İstanbul'un göbeğinde suç merkezi...
İstanbul’da Afgan sığınmacıların, kurdukları bakkal görünümlü ofiste, ...
‘Muadil ilaç’ veren eczacı saldırıya uğradı
İstanbul Avcılar'da bir hastaya reçetedeki ilacı bulunmayınca yerine 'muadil' ...
Atatürk'ün Seferihisar'a gelişine görkemli kutlama
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Seferihisar’a gelişinin 89. yılında bir ...
 
İzmir'de zehir tacirlerine geçit yok: 35 tutuklama!
İzmir merkezli 4 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına ...
CHP'den aday olamayan Zekeriya Mutlu'dan geri dönüş manevrası
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) başkanlığı görevinden ...
Anayasa Mahkemesi'nden HDP kararı
Anayasa Mahkemesi (AYM), HDP'nin sözlü savunma vermemesini tutanak altına ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri