ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3777
    Dolar
  • Euro
    34,6912
    Euro
  • Altın
    2.429,050
    Altın
  • Bist-100
    10.002,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/31°
    ADANA
  • ANKARA
    14/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
5 Şubat 2022 Cumartesi - 22:11

CHP İzmir'den birlik yemeği.. 'İKTİDARA YÜRÜYORUZ'

CHP İzmir il teşkilatı, İl Başkanlığı'nın düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu. CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Yüksel Taşkın'ın yanı sıra CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı yemekte 'İktidara yürüyoruz' mesajları verildi. 

CHP İzmir den birlik yemeği..  İKTİDARA YÜRÜYORUZ

SONKALEİZMİR-Gaziemir Fuar İzmir'deki  yapılan 'Birlik ve beraberlik' buluşmasında konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşıyacak kadrolarımızla, partimizin birbirinden kıymetli neferleriyle bir aradayız. Örgütümüzün çalışkan, namuslu, cesur, ülkesinin ve milletinin geleceği için çalışan ve korkusuz üyeleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz çalışacağız ki, ülke Saray rejimi ve tek adam düzeninden kurtulsun. Biz inançlı, kararlı, moralli ve enerjik olacağız ki, Saltanat Sarhoşluğu yaşayan AKP iktidarının ezdiği, yoksullaştırdığı ve görmezden geldiği halkımız, bu faşist düzenden kurtulacağından ve aydınlık günlerin geleceğinden emin olsun, umudunu kaybetmesin. Bizler mücadeleci olacağız ki, yıkılsın duvarlar, eşitlik, özgürlük ve insanca yaşam gelsin memlekete.  AKP iktidarının en iyi yaptığı şey zam ve istismardır. Yapmamız gereken bu gerçekleri halkımıza anlatmak ve bu çürümüş, kokuşmuş ve çarpık düzenden halkımızı kurtarmak.  Gerçek şu ki, bu tek adam ve onun şürekasının Türkiye’nin ve halkın gerçekleriyle bağları kopmuş, saltanat sarhoşluğuyla başları iyice dönmüş, ve bu saatten sonra, ne halkımıza, ne de ülkemize verecek hiçbir şeyleri kalmamıştır. Biz, o sandık gelinceye kadar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, en az onun kadar çalışarak, vatandaşımızın derdine derman olmak zorundayız.  

SOYER'DEN KENETLENME ÇAĞRISI 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Sırtımızın sağlam olduğunu bilmekten, sırtımızı partimize, parti yöneticilerimize, Genel Başkanımıza vermiş olmaktan büyük huzur duyduğumu dosta düşmana ifade etmek istiyorum. Her gün adım adım iktidara yaklaştığımızı biliyorum. Çok daha güzel bir memleketi hep beraber kuracağımızı biliyorum. İktidara çok yakın olduğumuz bir dönemde geçiyoruz, il başkanımızın ifade ettiği gibi tek yapmamız gereken  birbirimize kilitlenmek. Kimse yoksulluk çekmeyecek, adil bir iktidarı hep beraber kuracağız.Yepyeni çok daha güzel bir memleketi hep beraber kuracağız” diye konuştu.


BÖKE: “RANTÇI DÜZEN SONA ERECEK"

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ise “Umudun neferleri sizlersiniz. Bu buluşma karanlığı aydınlığa çevirecek umudun kendisidir. Biz iktidara geldiğimizde, bu iktidarın kurduğu düzeni değiştireceğiz. Biz şahıs devleti yerine kurumlar üzerinde bir anlayışı inşa edeceğiz. Biz rantçı düzen yerine, üreten halktan yana düzen kuracağız" dedi.



SALICI: “BİZ İKTİDAR OLACAĞIZ, TEREDDÜT YOK” 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da CHP'nin iktidara yürüdüğünü söyleyerek şunları kaydetti:
"Biz iktidar olacağız, tereddüt yok. Geçen hafta yayınlanan anketlere göre CHP’nin oyundaki yükselişi, anketlerin de gösterdiğini görüyoruz. CHP şu anda  Yüzde 28’i aşmış durumda. Bizim iktidar olmak için Türkiye’yi parlamenter bir çoğunlukla yönetebilmemiz için Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayının 13. Cumhurbaşkanı olabilmesi için  hep birlikte çalışmalıyız. Biz İzmir’de güçlüyüz, yıllardan beri Büyükşehir Belediye Başkanlığını İzmirliler teveccüh göstererek, hizmetlerimizi görerek CHP’ye veriyor. Bizim Türkiye’nin bazı yerlerinde eksik olduğumuz alanlar var, biz Doğu ve Güneydoğu da eksiğiz. 2018 seçim sonuçlarına göre yüzde 2-3 oranında bazı illerde oy alıyoruz. Oralara yoğunlaşmalıyız. Bölgedeki Kürt, Türkmen, Azeri kim varsa kucaklaşan bir siyaset ortaya koymamız lazım. Karadeniz’de istediğimiz noktada değiliz. Yurtdışı seçmenlerde de CHP oyunu artıracak bir çalışma yapmamız lazım. İzmir’de partimiz önemli bir oy oranına ulaşıyor. Belediye başkanlarımız hizmet ediyor ama kimse rehavete kapılmasın. Güçlendirilmiş Parlamenter sisteme inanan tüm siyasi partilerle bir araya gelecek basirete sahibiz. Bu ittifak Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde kuruldu ve ilerliyor. Sayın genel Başkanımızın açtığı bu yolda bizler ittifaka sahip çıkarak ama gönlümüzde 6 ok olduğunu unutmadan yürüyeceğiz" 



TAŞKIN: “CHP KAZANACAK” 

CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın ise, “Kesinlikle şuna inanıyorum önümüzdeki seçimlerde CHP kazanacak kesinlikle buna inanıyorum saha  da bu bilinçle hareket etmeliyiz. Bizler taşın altına elimizi koymadan, mücadeleye katılmadan bu çıkmazdan çıkamayacağız” dedi.  

 

 

 
221 kişi hayatını kaybetti
 
Gaziemirli kadınlar engel tanımıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Taşkın: Türkiye İzmir'i model almalı!
İzmir'de CHP İl Başkanlığı ve Konak Belediyesi'nin etkinliklerine katılan ...
Cemil Tugay'a 'Tek adam' tepkisi...
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi meclis üyesi AK Partili ...
AK Partili Sürekli: ‘Ceza ve Engel’ diye diye helak oldular!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Buca’da, ‘Dünden bugüne yol arkadaşlarımızla ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'nun İngiliz büyükelçisiyle görüşmesine ilişkin açıklama
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz ...
CHP'li Bakan: Faili uzakta aramayın...
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, dün gece Meclis’te kabul edilen Öğretmenlik ...
CHP'li Polat, levreklerdeki hastalığı meclise taşıdı!
CHP İzmir Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Mahir Polat, yakın dönemde ...
 
AK Partili Koştu'dan Millet Bahçesi talebi: Davaları durdurun!
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Millet Bahçesi projesinin açılan ...
CHP'li Beko: Saray yönetimi yurttaşları kar altında bıraktı!
Art arda gelen zamlar nedeniyle vatandaşın kış şartlarında zor günler ...
TKP'den seçim açıklaması: Kılıçdaroğlu için oy isteriz
Türkiye Komünist Partisi (TKP) Genel Sekreteri Kemal Okuyan, seçimlerin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri