ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5645
    Dolar
  • Euro
    34,7240
    Euro
  • Altın
    2.487,200
    Altın
  • Bist-100
    9.525,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/24°
    ADANA
  • ANKARA
    12/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/14°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/23°
    IZMIR
  • KONYA
    11/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Mahkemeden Mesut Kocagöz kararı!
Mahkemeden Mesut Kocagöz kararı!
Et fiyatlarına büyük zam!
Et fiyatlarına büyük zam!
Müşterilerin hesabından 205 milyon TL çaldılar!
Müşterilerin hesabından 205 milyon TL çaldılar!
12 Kasım 2022 Cumartesi - 13:16

CHP'li Yücel Gaziemir'de esnaf ve yurttaşları dinledi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetiminin, esnaf, STK ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiği son durak Gaziemir ilçesi oldu. CHP İzmir, Gaziemir saha çalışmasında, 6 ayrı grupla tüm ilçede tam gün mesai harcadı. AK Parti iktidarını eleştiren Yücel, "Esnafa ve tüm hemşehrilerimize söz veriyoruz, bu adaletsiz düzene son vereceğiz" dedi.

CHP li Yücel Gaziemir de esnaf ve yurttaşları dinledi

Gaziemir’de ilk olarak esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, esnafın derdini ve isteklerini dinleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, mevcut adaletsiz düzene son vereceklerine dair söz verdi. Yücel, ziyaretlere ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu;

VATANDAŞ HESAP GÖRECEĞİ GÜNÜ BEKLİYOR

CHP İzmir olarak sahadan ayrılmamaya, esnafımızın, emeklilerimizin, gençlerimizin, kadınlarımızın ve tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya kararlıyız. Bu kararlılıkla bugün Gaziemir ilçemizde ziyaretlerde bulunduk, ilçe halkıyla bir araya geldik. Gaziemir’deki tablo tam olarak Türkiye’yi yansıtıyor. Tüm ülkede olduğu gibi ilçede de mevcut iktidardan hiç kimsenin bir beklentisi kalmamış. Tek beklenti bir an önce seçim sandığını halkın önüne getirmeleri. Zira vatandaşımız yıllardır fahiş zamlar, hiper enflasyon, ağır vergiler, kısıtlanan özgürlükler ve yapılan baskılarla Türkiye’ye ağır bir hesap ödeten AKP iktidarıyla hesap göreceği günü bekliyor. Gaziemir’de ziyaret ettiğimiz esnaflarımız, umudunu seçim sonrası için taze tutuyor. Esnafa çözüm diye açıklanan kredilerden tüm esnaf şikayetçi. Esnaf mevcut borçlarını döndüremez durumda. Birçok esnafımız icralarla, yapılandırmalarla boğuşuyor.  Ekonomik olarak zor durumda kalan insanlarımıza “Al sana kredi verelim daha da borçlan” demek, ancak saray iktidarının çözümü olabilir. Zaten sözüm ona çözüm diye ürettikleri krediler birçok esnafımıza da verilmiyor. Sicil kaydı ve önceki borçları kapama gibi şartlar sebebiyle esnaf istese bile bu kredilerden faydalanamıyor. Şikayetler, dertler hep aynı. Yandaşa ballı ihaleler, vergi indirimleri, esnafa yüksek faturalar, kiralar ve vergiler reva görülüyor. Esnafa ve tüm hemşehrilerimize söz veriyoruz, bu adaletsiz düzene son vereceğiz.

YENEN KUL HAKKININ HESABINI SORACAĞIZ

Gaziemir çalışması kapsamında, Seydiköylüler Derneği ile Gazikent ve Yeşil Mahallesi muhtarlarını da ziyaret eden Yücel, Millet iktidarının ortak akıl ve liyakat iktidarı olacağını ifade ederek “Bugün memlekette yaşanan büyük sıkıntıların sebebi, “her şeyi ben bilirim, ben karar veririm” diyen, verdiği yanlı ve yanlış kararlardan inatla geri dönmeyen, demokrasiye, bilime ve liyakate inanmayan bir zihniyetin iktidar olmasıdır. Memlekette, ekmek alırken bile ertesi günü düşünüp bir tane az alan, harçlık veremediği, kıyafetini, çantasını alamadığı için çocuklarını okula gönderemeyen insanlarımız varken, birileri utanmadan, sıkılmadan “ihracatta rekor kırdık, kur korumalı mevduat büyük başarıdır” diye, güle oynaya masallar anlatıyor. Halka yansımayan, ülkedeki yoksul kesimin alım gücünü arttırmayan, çarşı pazar fiyatlarını düşürmeyen büyüme, ancak saray ve çevresinde yaşanıyor. O büyümede de yalan, talan ve kul hakkı var. Kurulacak millet iktidarında ortak akılla, liyakat esasıyla sağlanacak kalkınmayla, önce milletimizi bu karanlık ve yokluktan kurtaracak, sonrada yenen kul hakkının hesabını soracağız. Bir ülkede hukuk ve bağımsız yargı varsa, yoksulluk ve yolsuzluk olmaz. Biz bu adalet sistemini kuracağız ve o sistem kul hakkının hesabını zaten soracaktır” dedi.

KİMLER KATILDI?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının Gaziemir saha çalışmasına, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte, CHP İl başkan yardımcıları İsmail Yüzer, Fulya Alçay, Yasin Ergül, Özkan Tice ve Görkem Duman, CHP Gaziemir ilçe başkanı Kasım Özkan ve İlçe yöneticileri, İlçe kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı. Kurulan altı ayrı ekip, farklı mahallelerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

 
Mercedes'ten FTX kararı!
 
Instagram hesaplarını çalan 28 kişi tutuklandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Beko'dan EYT çağrısı!
Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e ...
Son seçim anketinde çarpıcı sonuçlar!
Avrasya Araştırma, 29 Ekim-6 Kasım tarihlerinde yaptığı anket çalışmasının ...
CHP’li Sındır: Halkın gözünde fer kalmadı, sayın bakan!
Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 Yılı Bütçesi ...
 
CHP İzmir'de gündem ''Meclis üyeleri zirvesi''
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan kurul toplantısını, CHP İzmir ...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’den İzmir teşkilatına tebrik!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti İzmir teşkilatının ...
CHP’li Sındır:Aleviliği bir inanç olarak görüyor musunuz?
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, cemevlerine yönelik düzenlemeleri ...
 
Ümit Özdağ: Yeni bir PKK açılımı başlatılacak
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AK Parti heyetinin HDP’yi ziyaretine ...
Ronaldolu 7'li Masa mesajı!
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Manchester United ...
AK Partili Sürekli'den 10 Kasım mesajı: "O'nu anlamak yerinde saymamak demektir"
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri