ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/35°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/27°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Akşener'den veda konuşması...
Akşener'den veda konuşması...
Özgür Özel'den şatafatlı odada israf uyarısı... ''Hesabını soracağız''
Özgür Özel'den şatafatlı odada israf uyarısı... ''Hesabını soracağız''
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Ünlü fenomen öldürüldü!
Ünlü fenomen öldürüldü!
23 Mart 2024 Cumartesi - 18:23

Erdoğan, Ankara mitinginde Murat Kurum'a oy istedi!

Partisinin Ankara mitinginde konuşan AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'daki terör saldırısını kınadı. Ankara'da ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan Erdoğan, aynı zamanda İstanbul adayı Murat Kurum'a da oy istedi.

Erdoğan, Ankara mitinginde Murat Kurum a oy istedi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara mitinginde açıklamalarda bulundu. Sözlerine, Rusya'da meydana gelen terör saldırısına değinerek başlayan Erdoğan, "Rus halkının acısını paylaşıyoruz. Teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. 

MANSUR YAVAŞ'I HEDEF GÖSTERDİ

Devamında yerel seçimlere vurgu yapan Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. 

Yavaş'ı hizmet etmemekle suçlayan Erdoğan, "Mevcut Ankara Belediye Başkanı 5 yılda ne yaptı? Yollarımızın hali ortada; çöp, çukur, çamur. Bundan başkasını yapamaz. 5 yıl boşuna geçti. Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz?" dedi. 

ANKARA'DA MURAT KURUM'A OY İSTEDİ

Ankara'da olmasına rağmen sözü yine AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'a getiren Erdoğan, "Burayı, bu millet bahçesini kim yaptı? Murat Kurum kardeşimiz yaptı. Murat Kurum şimdi İstanbul'da. İstanbul'u kazanmak Murat kardeşimize yakışır" dedi.

"CHP ABD'NİN, AVRUPA'NIN SESİ OLDU"

CHP'yi para sayma kumpası üzerinden hedef alan Erdoğan, ana muhalefet partisinin tutumunun endişe verici olduğunu savundu. 

Erdoğan, "Son 21 yılda bu parti bir dönem vesayetin sözcülüğünü yürüttü. FETÖ ihanet çetesinin taşeronluğunu üstlendi. PKK'nın ve Suriye'deki uzantılarının savunuculuğuna soyundu. ABD'nin, Avrupa'nın sesi oldu" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

RUSYA'DAKİ SALDIRIYA KINAMA

* Rusya Hükümeti'ne taziyelerimizi iletiyoruz. Bu menfur terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Terör kimden gelirse gelsin kabul edilemez. Rus halkının acısını milletçe, devletçe paylaşıyoruz. 

* Sordum, Ankara mitinginde katılım ne kadar? 200 bin dediler. Demek ki 31 Mart'ta bu katılım Ankara'da her şeyi değiştirecek. Ankara'nın milli mücadelenin ardından başkent olması öyle birilerinin iddia ettiği gibi tesadüf eseri değildir. Tarihinin her döneminde Ankara şehir kimliğini muhafaza etmiş bir yerdir. Ankara bir bozkır kasabasıydı diyerek şehri küçümseyenler, gerisindeki parıltılı geçmişten habersizler. Ankara ahilerinin mücadelesi bile tek başına bu şehri tarihte seçkin bir yere taşımaya yeter. 

* Burayı, bu millet bahçesini kim yaptı. Murat Kurum kardeşimiz bakanken yaptı. Şimdi Murat Kurum nerede? İstanbul'da. İstanbul'u kazanmak Murat kardeşimize de yakışır. Keçiören'de Turgut Altınok kardeşimiz birçok eserleri ile oraya damgasını vurdu. 

* Cumhuriyetimizin 100. yılına atıfla hazırladığımız 2023 hedeflerimizi Ankara ile birlikte fiiliyata geçirdik. Burada aynı azmi şu katılımla görüyorum. Aynı Ankara, Türkiye Yüzyılı'nın inşasına hazır. Bizimle yol yürüyeceğinize inanıyorum. Bunun için söz veriyor musunuz? Söz mü? Ankara yanımızda olduğu müddetçe yedi düvel karşımıza çıksa yıkar geçeriz. Ankara'yı bilmek, anlamak, sevmek elbette önemli ama asıl mühim olan Ankara'yı tüm vasıflarına uygun eser ve hizmetlerle donatmaktır. Mevcut belediye başkanı 5 yılda siz Ankaralılar olarak ne yaptı ya? Yollarımızın hali ortada. Çöp, çukur, çamur. Bu CHP'nin pratiğidir. Bundan başkasını bunlar yapamaz. İstanbul'da da öyleydi. Onlardan devraldık.

MANSUR YAVAŞ'I HEDEF ALDI: "NEDİR BU 'YAVAŞ'LARDAN ÇEKTİĞİMİZ?"

* Ankara da öyle. Bunlardan artık kurtulalım. 5 yıl boşuna geçti. Onun için 31 Mart çok önemli. Ankara'yı başkentlik sıfatına uygun, hizmet veremeyenlerden kurtarmanın vakti çoktan gelmiştir. 31 Mart akşamı bu işin hakkını verelim. Burası hiçbir şey yapmayarak, üstüne bir de bununla övünerek idare edilecek bir şehir değildir. Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz. Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz. Sandıkları patlatalım. Türkiye'ye yakışır bir başkent için 31 Mart'ta her şey ayağımıza geliyor. 

"ORTADA BİR MATRUŞKA İTTİFAKI VAR"

* Sadece son 21 yılda bu parti bir dönem vesayetin sözcülüğünü yürüttü. Bir dönem FETÖ taşeronluğu üstlendi. Bir dönem PKK savunuculuğuna savundu. Her dönem ABD'nin, Avrupa'nın sesi oldu. Geçen mayıs ayındaki seçimlerde kurulan tuhaf ittifakı hatırlıyorsunuz. Altılı Masa. Altında da DEM vardı. Ne oldu? Hepsi dağıldı. Bu dersi siz verdiniz. Benim milletim istemezse hiçbir şey olmaz. 

* Birbirlerinin yolda görseler selam vermeyecek olanları Cumhurbaşkanı Yardımcılığı vaadiyle güya aynı masada bir araya getirdiler. Bay bay Kemal ne oldu? Ankara'da bir apartman dairesinde kalıyormuş. Cumhur İttifakı dimdik ayakta. Yoluna devam ediyor. CHP geçen seçimlerde HDP ile gizli saklı işbirliği yapmıştı. Bu seçimlerde yine adını koyamadıkları ama altta belediye bürokrasisini paylaştıkları kirli bir pazarlığa giriştiler. Matruşka ittifakı var ortada. Bundan seçmenin haberi yok. 

CHP'YE PARA SAYMA KUMPASI ÜZERİNDEN YÜKLENDİ

* Birine para gönderecekseniz internet yetiyor. Parayı getiren CHP belediyesinin bürokratı, parayı toplayan CHP belediye başkanının müdürü ama suçlu AK Parti. Türk siyaseti çok utanmazlık gördü ama böylesi ile ilk defa karşılaşıyoruz. Genel Başkanları darbe çığırtkanları yapıyor. Adayların biri kirli ilişkilerle ortada geziyor, bir diğeri terör örgütüne yürüyor. Böyle ana muhalefet olur mu ya? Bu partiye umut bağlayanlara yazık değil mi?

 
Yeniden Refah Partisi'nden dikkat çeken miting!
 
Başkan Tugay'dan dayanışma vurgusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi'nden dikkat çeken miting!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin seçime iddialı ...
AK Partili İnan: ''İzmirliler demokrasi dersi verecek''
AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Bugün büyükşehir adaylarını, ...
CHP lideri Özel: "Bıçak kemiğe dayandı"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partilerinin bütün belediye başkanı adaylarının ...
 
Cemil Tugay: ''10 yıldır bir metre metro yapmadınız''
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Konak'ta yurttaşlarla ...
Çiftçioğlu'dan engellilere özel projeler...
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon ...
Başkan Tugay: Yeni ve planlı sanayi bölgeleri kuracağız
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, İzmir’de ...
 
CHP Çiğli Adayı Yıldız: ''Projelerimiz her kesime dokunacak''
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; sosyal projelerini ...
Selçuk Balkan'dan Zeytinalanı mitinginde sosyal belediyecilik mesajı..
CHP Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Balkan, seçim çalışmaları kapsamında ...
CHP'li Yücel'den 'Bakan'lara tepki...
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Bakanlar bürokrat niteliğindeki devlet ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri