ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,5687
    Dolar
  • Euro
    43,6369
    Euro
  • Altın
    4.018,460
    Altın
  • Bist-100
    9.168,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    10/15°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/24°
    IZMIR
  • KONYA
    9/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Garanti Bankası'nın internet sistemine erişilemiyor
Garanti Bankası'nın internet sistemine erişilemiyor
Sokak hayvanları düzenlemesi: AYM, iptal istemini görüşecek
Sokak hayvanları düzenlemesi: AYM, iptal istemini görüşecek
Kütahya'da 4.2 büyüklüğünde deprem!
Kütahya'da 4.2 büyüklüğünde deprem!
Ünlü iki su markasına dev ceza
Ünlü iki su markasına dev ceza
31 Ağustos 2023 Perşembe - 11:58

Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'den Zafer konseri!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü Menemen’de coşkuyla kutlandı. Menemen’in cadde ve sokakları kırmızı beyaza büründü. Menemen Belediyesi, filosuna kattığı 100 yeni araç ile Zafer Konvoyu düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici konserleri de vatandaşları mest etti.

Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici den Zafer konseri!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Menemen’de de törenlerle kutlandı. Büyük Zafer’in coşkusu sabah Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelen koyma töreni ile başladı. Törene İzmir Vali Yardımcısı İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kaçar, siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri, gaziler, mahalle muhtarları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
Protokolün Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Menemen Kaymakamlığı’nda tebriklerin kabulünün ardından Atatürk Caddesi’nde bando eşliğinde kutlama ve geçit töreni düzenlendi. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve Menemen Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı. Protokol daha sonra Yıldız Tepe'deki Kubilay Şehitliği’ne geçti. Okunan duaların ardından şehit kabirlerine karanfil bıraktı. 


100 ARAÇLA ZAFER KONVOYU
Törenin ardından, Menemen Belediyesi’nin 150 milyon lira bedelle satın aldığı 100 yeni araç, ilçede ‘zafer turu’ attı. Her mahalleyi gezen ve araçların önlerine Türk bayrağı asılı olan konvoya Menemenliler de alkışlarıyla destek verdi. 

PEHLİVAN: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Büyük Zafer’in 101. yıl dönümü kutlamaları akşam Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserlerle devam etti. Konser öncesi meydanı dolduran vatandaşlara seslenen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Şanlı milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen yürüttüğü kurtuluş mücadelesini, 30 Ağustos 1922’de kesin ve tartışmasız bir zaferle neticelendirmiştir. ‘Büyük Zafer’le birlikte bugün üzerinde özgürce yaşadığımız toprakların ebedi ve ezeli vatanımız olduğu bir kez daha tescil edilmiştir. Bu yüzden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak, sadece bir tarihi olayı anmak değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık aşkını, azmini ve vatan sevgisini bir kez daha hatırlamak demektir. Bu destansı zaferle birlikte, ortak mirasımız olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmış oldu. Bizler tıpkı 101 yıl önce olduğu gibi yine aynı birlik ve beraberlik duygularımızla, yan yana, omuz omuza Menemen dayanışması ve duyarlılığı ile çalışmaya dün olduğu gibi bugün de, yarın da var gücümüzle devam edeceğiz. Ben bu vesile ile bize bu muhteşem zaferi armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı. 

Pehlivan’ın konuşması ile gökyüzü havai fişeklerle aydınlandı.


KLARNETİYLE BÜYÜLEDİ
Konuşmanın ardından sahneye ilk olarak klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici çıktı. Klarneti ve orkestrası ile dinleyenleri mest eden Şenlendirici, “Bir Bergamalı kardeşiniz olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Menemen’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Ülkemizin Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi. 


Daha sonra sahneye çıkan arabesk müziğin ünlü ismi Hakan Altun, seslendirdiği birbirinden güzel aşk şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Başkan Vekili Pehlivan, Hakan Altun’un şarkılarına eşi Filiz Pehlivan ile dans ederek eşlik etti. Gecenin sonunda sanatçılara hediye takdim eden Pehlivan, “30 Ağustos coşkumuza renk katan kıymetli sanatçılarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

 
Bayraklı’da kadının gücü var!
 
Dikili'de Zafer Bayramı festival coşkusuyla kutlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı’da kadının gücü var!
Kadınların üretim sürecine dahil olarak ev ekonomilerine katkı sağlamasını ...
Karşıyaka, gelincik tarlasına döndü
Karşıyakalılar, bağımsızlık mücadelesi veren milletlere ilham olan büyük ...
Seferihisar'da 30 Ağustos kutlaması!
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü, Seferihisar'da büyük bir ...
 
Torbalı’da Zafer Bayramı coşkusu!
30 Ağustos Zafer Bayramı, Torbalı’da coşkuyla kutlandı. İlçe sakinleri, ...
Narlıdere büyük zaferi kutladı...
arlıdere’de de 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce ...
Konak Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye desteği
İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası’yla protokol imzalayan Konak ...
 
Balçova'da Porto Riko halayı!
 Balçova’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile Uluslararası Halk ...
Karabağlar’da 101. yıl coşkusu...
Ulusun kurtuluşuna ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolun en ...
Konak'ta Zafer Bayramı kutlaması!
Konak’ta Zafer Bayramı kutlaması!Konak Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 33 12 7 14 41 45 -4 43
10 Onvo Antalyaspor 32 12 7 13 35 55 -20 43
11 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
12 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
13 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri