ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5261
    Dolar
  • Euro
    34,8838
    Euro
  • Altın
    2.431,490
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/34°
    ADANA
  • ANKARA
    15/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    15/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
14 Aralık 2022 Çarşamba - 12:06

İYİ Parti'de Genç adaylığını açıkladı...

İYİ Parti İzmir Siyasi İşler Başkanı Şakir Genç, basın toplantısı düzenleyerek 15 Ocak'ta yapılacak kongre öncesi il başkanlığına adaylığını açıkladı. Genç, "İYİ Parti’yi iktidar yapma hedefi doğrultusunda, yorulmak nedir bilmeden, dava arkadaşlarımla birlikte gece gündüz sahada olacağız. İYİ Parti’yi Türkiye’de birinci parti, Genel Başkanımız Meral Akşener'i de mevcut sistemde “Cumhurbaşkanı” parlamenter sistemde “Başbakan” yapmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

İYİ Parti de Genç adaylığını açıkladı...

SONKALEİZMİR-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın milletvekili adayı olacağını açıklamasının ardından 15 Ocak'ta yapılacak ilk kongresi öncesi adaylar netleşmeye başladı. İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Şakir Genç, bugün il başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıkladı.

Şakir Genç şu açıklamayı yaptı:

"İlk dönem Kalkınma Politikaları Başkanı, ikinci dönem Siyasi İşler Başkanı olarak iki dönemdir İl Başkanımız Sayın Hüsmen KIRKPINAR ile birlikte İYİ Parti İzmir İl Yönetimi’nde görev aldım. Dört yıllık yol arkadaşlığımızda birbirimizi asla incitmedik. Kendileri partimizden milletvekili aday adayı olacağını ve 3. Olağan İl Kongremizde aday olmayacağını açıklamışlardır. Allah, yolunu ve bahtını açık etsin! Hasıl olan bu ahval ve şerait içinde, İl Başkanım Sayın Hüsmen Kırkpınar ile helalleşmek ve İl Başkanlığı’na adaylığım konusunda izinlerini istemek için görüştüm. “Benden yana Allah yol açıklığı versin. Hakkında hayırlısı olsun. Başarılar dilerim!” icazetinden sonra İzmir teşkilatımızın teveccühünü emir kabul ederek “kutlu davamıza hizmet aşkıyla” sarılarak yola çıktık. Cenabı Allah’ın takdiri ve dava arkadaşlarım olan il delegelerimizin teveccühüne boynumuz kıldan incedir! Sizlerin teveccühüyle, teşvikiyle, iyi niyetiyle İYİ Parti İzmir İl 3. Olağan Kongresi’nde il başkanı adaylığımı açıklıyorum. Bu yola çıkarken elbette “büyüklerimize” danıştık, fikirlerini aldık. Onların görüşleri, bizim için çok değerlidir. Bu düşüncelerden genel kurul listemizde ve il başkanlığı çalışmalarımızda tabii ki yararlanacağız. Ancak şunu kesinlikle vurgulamak isterim ki, hiçbir kişi veya gruba angaje olarak yola çıkmadık. Zaten böyle bir gruplaşmayı da doğru bulmuyoruz. Bizim için partimizin her bireyi “İYİ”dir, değerlidir. Kimseyi diğerlerinden ayırt etmeyen, ötekileştirmeyen ya da diğerlerinden üstün görmeyen bir anlayışı benimsiyoruz.



"BU DÜZEN BÖYLE DEVAM EDEMEZ"

Tek derdimiz İzmir’i İYİ'leştirmek, Türkiye’yi İYİ'leştirmektir! Cumhuriyet 100. yılında aslına rücu etmelidir.  Türkiye Cumhuriyeti, 20 yıllık AKP iktidarı döneminde ne yazık ki çok yıpratıldı.  Demografik yapımız yozlaştırıldı. Tarihi yanlışlarla dolu dış politika nedeniyle ülkemiz yabancılaştırıldı. Cumhuriyetin kurum ve kuruluşları itibarsızlaştırıldı, parçalandı, “yerli ve milli” söylemiyle yabancılara peşkeş çekildi. Vatandaşlar açlığa mahkum edildi. Gençlerimiz gelecek kaygısıyla baş başa bırakıldı. Devletimizin bölünmez bütünlüğünü tehlikeye atan politikalar sıradanlaştı. Türkiye Büyük Millet Meclisi işlevsizleştirildi, demokrasi neredeyse rafa kaldırıldı, ülkeye “tek adam rejimi” dayatıldı. Tüm bunlar yaşanırken, adında “milliyetçilik” olan parti, “milliyetçiliği ayaklar altına almakla” övünen iktidarın “koltuk değneği” olmayı kendine layık görüyor. Adında “adalet” olan parti, hukuku hiçe sayarak toplumu “adaletsizliğe” mahkum ediyor. Adında “kalkınma” olan parti, ekonomiyi batırarak vatandaşın sofrasından her gün bir lokma daha çalıyor. Ancak bu düzen böyle devam edemez. Türkiye hiçbir zaman çözümsüz kalmamıştır, yine kalmayacaktır. Tüm bu sorunların kaynağı olan “bataklık” önümüzdeki seçimde kurutulacaktır. Türkiye’deki her kişi ve kurum “İYİ” olmayı hak ediyor. Türkiye İYİ Parti iktidarını hak ediyor.

"GECE GÜNDÜZ SAHADA OLACAĞIZ"

 İYİ Parti’nin İzmir’deki “İYİ” insanları ben ve ekibimi işbaşına getirdiği gün, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da İYİ Parti’yi iktidar yapma hedefi doğrultusunda, yorulmak nedir bilmeden, dava arkadaşlarımla birlikte gece gündüz sahada olacağız. İYİ Parti’yi Türkiye’de birinci parti, Genel Başkanımız Meral Akşener'i de mevcut sistemde “Cumhurbaşkanı” parlamenter sistemde “Başbakan” yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Tüm bu çalışmaları yaparken asla “büyüklük” taslamayacağız. Çünkü biz halkın ta kendisiyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleri, çalışmalarımızda yolumuzu aydınlatacaktır “Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.. Partimizin 3. Olağan İzmir İl Kongresi’nin, İzmirimiz ve ülkemiz için en hayırlı kararı vereceğine inancımız tamdır."

 
Yeni kabus Strep A, Türkiye'de de görüldü!
 
Komünist belediyenin elektriği kesildi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de kritik zirve sona erdi... Yücel'den veda açıklaması!
Milletvekili adaylığı için CHP il başkanlığı görevinden istifa etmesi ...
CHP İzmir'den "6 yaşında çocuğa cinsel istismar" protestosu...
CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından, İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur ...
Cemal Enginyurt çileden çıktı: Lan oğlum...
Demokrat Parti'li Cemal Enginyurt, TBMM bütçe görüşmelerinde kürsüde yaptığı ...
 
TBMM'de gerginlik... "Senden ala FETÖ'cü mü var?"
İçişleri Bakanlığı'nın 2023 yılı bütçe görüşmeleri sırasında CHP adına ...
Erdoğan'dan seçim mesajı: "Son kez istiyoruz"
AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’daki toplu açılış ...
CHP'li Tuncay Özkan, Bornova'daki okul ile ilgili zimmet iddialarını TBMM'ye taşıdı
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Bornova ...
 
AK Parti İzmir'de "Siyaset Akademisi Kadın" başlıyor
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek, ...
Başörtüsü teklifi TBMM'de...
AK Parti’nin başörtüsü ile ilgili Anayasa’da değişiklik öngören teklifi TBMM'ye getirildi.
DEVA Partili Kavaf: ''Yoksulluk dip yapmış durumda''
DEVA Partisi Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri