ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4386
    Dolar
  • Euro
    34,7695
    Euro
  • Altın
    2.431,220
    Altın
  • Bist-100
    10.083,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/29°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
28 Ekim 2023 Cumartesi - 12:42

Özgür Özel İzmir'de partililerle buluştu...

CHP'de 5 Kasım'da yapılacak büyük kurultay öncesi genel başkan adayı Özgür Özel, İzmir İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. İzmir delegeleri ve kurultay süreci ile ilgili konuşan Özel, "İzmir'in delegesi askermiş, İzmir'in delegesi ne söylenirse onu yaparmış. Vallahi doğru, İzmir'in delegesi asker, üyesi de asker, hepimiz askeriz. Mustafa Kemal'in askeriyiz. Bizim delege kulağına söyleneni değil, kulağıyla duyduğunu yapar" dedi. 

Özgür Özel İzmir de partililerle buluştu...

SONKALEİZMİR-CHP İzmir İl Başkanlığı önündeki buluşmaya; CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan, Deniz Yücel, Ednan Arslan, Gökçe Gökçen, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dudutlu, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, eski CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, önceki dönem CHP milletvekilleri Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, Bedri Serter, Kani Beko, Tacettin Bayır, Musa Çam, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, Bergama Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Gönenç, PM Eski Üyesi Berrin Gürçay Dilekçi, Manisa CHP İzmir İl Başkanı Ferdi Zeyrek, İzmir'de il kongresi adaylarından Mehmet Şakir Başak, Konak İlçe eski Başkanı Aytekin Tunus, Bayındır İlçe Eski Başkanı Behzat Aydilek ve partililer katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile diğer ilçe belediye başkanları ise katılmadı. 

Parti önünde Özgür Özel'in fotoğrafının yer aldığı "Yılma ilerle halk seninle" pankartı açıldı, "Değişim" sloganları atıldı. 



ASLANOĞLU: KAVGA BEKLEYENLER AVUÇLARINI YALASIN

Özgür Özel'in kürsüye davet ettiği CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, kurultay sürecine değinerek, "Olağan kurultayımızda genel başkan adaylarımız yarışacak, biri kazanacak. Biz el ele kol kola yerel seçimler için çalışacağız. Kurultayda kavga, ayrışma bekleyenler avuçlarını yalasın. CHP dimdik yoluna devam edecektir" dedi.



Aslanoğlu'nun ardından yoğun kalabalığa seslenen Özgür Özel, AK Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulundu. Erdoğan'ın Hamas ile ilgili sözlerini eleştiren Özel, "CHP olarak Hamas terörünü de İsrail'in devlet terörünü de kınıyoruz, karşısındayız. Masum kanı akıtan tüm teröristlere lanet olsun" diye konuştu. 



"İZMİR DELEGESİ ASKERMİŞ..."

Özel, iktidarın göçmen politikası üzerine de eleştirilerde bulunurken, İzmir ve kurultay süreci ile de dikkat çeken mesajlar verdi. Özel şöyle konuştu:

"Bazı tartışmalar yapılıyor, üzüldüğüm ithamlarda bulunuyor. Cumhuriyetin amiral gemisi İzmir'in de adı geçiyor. İzmir'in delegesi askermiş, İzmir'in delegesi ne söylenirse onu yaparmış. Vallahi doğru, İzmir'in delegesi asker, üyesi de asker, hepimiz askeriz. Mustafa Kemal'in askeriyiz. İzmir'in delegesinin de Van'ın, Antalya'nın, Tekirdağ'ın, Şırnak'ın, Kayseri'nin, Konya'nın, Hakkari'nin de İstanbul'un delegesinin de ortak özelliği şudur, şah damarında parti sevgisi akar, Atatürk sevgisi akar. Bizim delegemiz öyle kimin kulağına ne dediğine, ilişki ağlarına, birkaç ay sonraki farklı tercihleri kimin yapacağına, birtakım ilişki güzellemelerine değil, bu partinin partinin geleceğine, partinin bir daha muhalefette kalmaması için ne karar vermesi gerekiyorsa o kararı verir, arkasında durur. Ben sizden İzmir ve Türkiye'den 1200 delegemizin vicdanlarının, akıllarının gereğini yapacaklarına inanarak sizden onlara bütün önyargılardan arınmak, zincirlerden kurtulmak için kuvvetli destek, destek istiyorum. Biz düğüne gider gibi kongreye gideriz. Delegemiz kurultaya gitmeden berbere gider. O berber, 'Sokakta değişim talebi var, değişim olmazsa işimiz kötü' diyorsa bizim delege kulağına söyleneni değil, kulağıyla duyduğunu yapar. 

"ERDOĞAN'I GERİDE BIRAKACAK AZİMLİ KADROLARLA YÜRÜYECEĞİZ"

Haftaya Ankara'da olacaksınız. Bundan 10 gün sonra yine memleketlerinizde olacaksınız. Ankara'ya gelmeden önce aklına, vicdanına, vicdanına, kalbine güvendiğiniz herkese sorun. Cumhuriyetin 100. yılında nasıl bir parti? Umut için, bir daha bu parti muhalefette kalmasın diye sokak ne diyorsa onun gereğini yapın. Bu partinin önünü açın, sizden bunu bekliyoruz. CHP bundan sonra sadece genç yüzleri, Türkiye'yi doğru okuyacak, arı gibi çalışacak yüzleri  görecek. Bülent Ecevit ve kadrosunun başardığı gibi başarıdan başarıya taşıyacak, partinin yüzde 25'e hapsolmayacak, onu tuzla buz edecek, sağdan kadrolar, sağa verilen sıralar yerine partinin büyümesi, gelişmesi, sol sosyal demokrat değerlere sonuna kadar bağlı asla Tayyip Erdoğan'ın karşısına dikilecek, oyunu onun kurallarıyla oynayacak CHP yerine Erdoan'ı geride bırakacak azimli kadrolarla yürüyeceğiz."

"İZMİR ÜYELERİ YÜRÜ DERSE YÜRÜRÜZ"

Özgür Özel sözlerini kurultay delegelerine çağrı yaparak şöyle bitirdi:

"Bir yola çıktık, yürüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmirli üyeleri yürü derlerse, öncve partide sonra Türkiye'de yürürüz. 4'ünde partinin genel başkanlığına değil, partinin Türkiye'de iktidarına talibiz.  Görünen o ki çok iyi sonuç alacağız. Sonuç ne olursa olsun hepimiz bu partinin neferiyiz. Kazanırsak salona kaç delege ile girersek girelim, tüm delegelerle dışarı çıkacağız. Kaç il başkanı ile girersek girelim hepsiyle birlikte çıkacağız. Burası Cumhuriyet Halk Partisi. Burası baba ocağıdır. Herkes baba ocağında doğar büyür. Baba ocağı orada durur, çorba kaynar. Başı sıkışan baba ocağına sığınır. Burada baba ocağının çorbasını kaynatanlarla beraberiz. "
 

 
Barış Manço’ya Karşıyaka vefası
 
Efes Selçuk'a yeni gençlik ve yaşam merkezi...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Saygılı'dan 100. yıl mesajı: "Ödevimiz ve görevimiz; çalışmak..."
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve ...
Kılıçdaroğlu’ndan Netanyahu’ya tepki
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ...
Emekli ikramiyesi ödemesi TBMM'de kabul edildi
Çalışmayan emeklilere 5 bin lira ikramiye ödenmesine ilişkin düzenleme ...
 
AK Partili Kasapoğlu'dan İsrail tepkisi: "Zulm ile abad olunmaz"
İzmir AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, sivilleri hedef alan ...
İYİ Partili Özlale'den Şehir Hastanesi tepkisi...
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, hasta kabulüne ...
Zafer Partisi İzmir'de şok istifa!
Zafer Partisi İzmir'de Seçkin Boyunağa'nın istifasının ardından 18 Eylül'de ...
 
Çıray'ın İzmir iddiasına İYİ Parti'den yanıt: CİDDİYE ALINACAK YANI YOK!
İYİ Parti eski İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın İYİ Parti’nin AK Parti ...
MHP'li Altınkeser: 'Buca Belediyesi'nde bazı kurumların elektriği borçlardan dolayı kesik'
MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser, Buca Belediyesi bünyesindeki ...
CHP İzmir'den tezkere tepkisi...
CHP İzmir İl Sekreteri Özlem Ünsal, Irak ve Suriye'ye asker gönderme tezkeresinin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri