ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,7883
    Dolar
  • Euro
    35,0929
    Euro
  • Altın
    2.448,420
    Altın
  • Bist-100
    10.471,00
    Bist-100
  • ADANA
    23/34°
    ADANA
  • ANKARA
    17/30°
    ANKARA
  • ANTALYA
    24/29°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/34°
    BURSA
  • ISTANBUL
    21/31°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    22/38°
    IZMIR
  • KONYA
    20/31°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Aciller doldu taştı: 16 bin yaralı var!
Aciller doldu taştı: 16 bin yaralı var!
Feci kaza: 2 ölü 3 yaralı!
Feci kaza: 2 ölü 3 yaralı!
Aydın'da orman yangını!
Aydın'da orman yangını!
Özel ve Erdoğan telefonda bayramlaştı!
Özel ve Erdoğan telefonda bayramlaştı!
25 Mayıs 2024 Cumartesi - 15:57

TİP'li Barış Atay'ın annesi CHP'de kadın kolları başkanı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efes Selçuk Kadın Kolları İlçe Kongresi, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Sibel Cebeci'nin aday olmadığı ve tek listeyle gidilen seçimlerde CHP Efes Selçuk İlçe Örgütü, her zaman olduğu gibi değişimden yana tavrını ortaya koydu. Köklü bir değişimin yaşandığı seçimlerin sonunda CHP Efes Selçuk Kadın Kolları yeni Başkanı siyaset dünyasının ünlü ismi eski Hatay Milletvekili Barış Atay'ın annesi Nihal Atay Mengüllüoğlu oldu.

TİP li Barış Atay ın annesi CHP de kadın kolları başkanı oldu

Parti binasında gerçekleşen kongreye CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal, CHP Efes Selçuk önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Sibel Cebeci, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Üyeleri katıldı. Divan Başkanı ve üyelerinin seçiminin ardından Saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşan CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu; CHP Efes Selçuk Kadın Kolları İlçe Kongresi'nde kadınlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu; “Ben kongremizden sonra Kadın kollarımızın daha da güçleneceğine ve hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Onbaşıoğlu; “Sizlerin katkılarıyla, kadınlarımızın gücünü ve enerjisini ortaya koyarak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni daha da ileriye taşıyacağız. Çünkü biz kadınlar; bir arada durduğumuzda, birbirimize destek olduğumuzda aşamayacağımız hiçbir şey yoktur. Bu birlik ve beraberlik ruhuyla, başta kongremizde aday olan ve sizlerin desteğiyle seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyor, hepinize katılımınız ve desteğiniz için bir kez daha teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal yaptığı konuşmada; "Bugün burada, Selçuk ilçemizin kadınlarının enerjisi, azmi ve kararlılığı ile buluşmak beni çok heyecanlandırıyor. Kadın kollarımız, partimizin en dinamik ve en özverili kollarından biridir. Bu nedenle, sizlerin burada bir araya gelmesi, partimizin geleceği için son derece önemlidir. Hep birlikte, daha güçlü ve daha kararlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Kadınlarımızın gücü ve iradesiyle, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ışığı her zamankinden daha parlak olacaktır. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Sibel Cebeci, kongrede yaptığı konuşmada; “Son dört buçuk yılı evimiz olan Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında geçirdik. 2019 yerel seçimi, covid salgını, İzmir Bayraklı depremi, 6 Şubat depremi, 15 gün arayla art arda 2 genel seçim, 2024 yerel seçim derken Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Kadın Kolları olarak aldığımız görevin sonuna geldik” dedi.

Cebeci, konuşmasında; “Yapılan seçim birbirimizle yarış değil, yan yana yürüme, birbirimizi destekleme çabasıdır. Görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi.

Cebeci, son olarak; “Dört buçuk yıldır birlikte çalıştığımız zaman zaman yönetimimizde çeşitli sebeplerle değişikliğe uğradığımız yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma, İlçe Başkanlarımıza, ana kademe yöneticilerimize, Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yöneticilerine, Meclis Üyelerimize, Belediye Başkanımıza, ayrıca işinden, ailesinden yaptıkları fedakarlıklarla seçim zaferine damgasını vuran tüm gönüllü kadın yoldaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Kongrede, Nihal Atay Mengüllüoğlu, CHP Efes Selçuk Kadın Kolları'nın yeni başkanı olarak seçildi. Mengüllüoğlu, yaptığı konuşmada, partinin kadın üyelerinin desteğiyle bu önemli göreve layık görülmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yeni başkan Nihal Atay Mengüllüoğlu CHP Efes Selçuk Kadın Kolları olarak daha aktif ve etkili çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Mengüllüoğlu, yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini, kadınların sesini daha güçlü bir şekilde duyuracaklarını belirtti.

CHP İlçe Kadın Kolları Yeni Başkanı Nihal Atay Mengüllüoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Vildan Akkurt, Havva Başar, Özden Çınar, Şule Gül, Nadiye Güler, Figen Kocaömerler, Nazlı Polat ve Burçe Ürel.

İl Delegeleri: Emine Adıgüzel, Seval Ak, Nihal Atay Mengüllüoğlu, Sibel Cebeci ve Fatma Karakoç.

 
İzmir açıklarında FETÖ operasyonu... 11 kişi gözaltına alındı!
 
Balkondan düşen genç mimar hayatını kaybetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den sokak hayvanları açıklaması!
CHP lideri, kamuoyunun tartıştığı sokak hayvanları düzenlemesi hakkında ...
CHP'nin "Hatay’a Sahip Çıkıyoruz" çalışma grubu Hatay’da...
CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin iptaline yönelik itirazının ...
CHP'den flaş kongre talimatları... Önce yasak sonra iptal!
İl ve ilçe başkanlıklarına yazı göndererek kadın ve gençlik kolları kongrelerinde ...
 
CHP'li Nalbanoğlu'dan deprem konutları tepkisi... ''İzmir'de evler içine girmeden çürümeye başladı''
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, ...
Konak'ta o taşınmazların devri yargıya taşındı...
AK Parti Konak ilçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Konak Belediyesi’nin İzmir ...
CHP'li Yücel: "Emekliyi 10 bin liraya mahkum edenler utanmadan 'Emekli Yılı' ilan etti"
CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz ...
 
CHP'nin abisi Yüksel'den Başkan Tugay'a tam destek: Radikal kararlar almak zorunda... Kararlılıkla devam etmeli!
CHP'nin İzmir'deki en etkili isimlerinden Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir'deki ...
CHP İzmir'den ''Emekli Mitingi'' çağrısı... HEDEF 10 BİN KİŞİ!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, pazar günü Ankara'da düzenlenecek ...
Özgür Özel'den bu kez de Filistin devleti çağrısı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “İspanya'nın, Norveç'in ve İrlanda'nın Filistin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri