ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    40,6470
    Dolar
  • Euro
    47,1602
    Euro
  • Altın
    4.402,610
    Altın
  • Bist-100
    10.747,00
    Bist-100
  • ADANA
    26/33°
    ADANA
  • ANKARA
    22/33°
    ANKARA
  • ANTALYA
    26/32°
    ANTALYA
  • BURSA
    23/29°
    BURSA
  • ISTANBUL
    24/29°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    25/34°
    IZMIR
  • KONYA
    21/31°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Çağla Tuğaltay cinayetinde yeni gelişme
Çağla Tuğaltay cinayetinde yeni gelişme
Kediyi vahşice öldürdü: 'Can düşmanım' dedi
Kediyi vahşice öldürdü: 'Can düşmanım' dedi
Ege Denizi yabancı türlerin istilası halinde
Ege Denizi yabancı türlerin istilası halinde
TBB Başkanı'ndan Tayfun Kahraman açıklaması
TBB Başkanı'ndan Tayfun Kahraman açıklaması
11 Nisan 2023 Salı - 18:18

Ümit Özdağ'dan 'Kars ve Iğdır' kararı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kars ve Iğdır'da seçimlere girmeyeceklerini belirterek, "Çünkü burada HDP'nin milletvekili çıkartmasına yardımcı olmak istemiyoruz ve vatansever aday çıkartan ittifakı, ittifakın isminden bağımsız olarak destekleyeceğiz." dedi.

Ümit Özdağ dan  Kars ve Iğdır  kararı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Şişli'deki Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında konuştu. 

14 Mayıs'taki seçimlere 3 ittifakın katıldığını anımsatan Özdağ, bunları "Cumhur İttifakı", "AK Millet İttifakı" ve "Ata İttifakı" olarak adlandırdı.

CHP'Yİ DE HEDEF ALDI

Özdağ, "Balyoz, Casusluk, Ergenekon kumpasının ve İçişleri Bakanlığının bütün vali ve kaymakamlarını, bütün il ve ilçe emniyet müdürlerini FETÖ'cülerden atayan ve İçişleri Bakanlığını bir FETÖ Bakanlığına dönüştüren İdris Naim Şahin de İYİ Parti'den Ordu birinci sıradan aday. Ergenekon-Balyoz kumpasının AK Parti'li Adalet Bakanı da CHP Ankara birinci bölge adayı. Bundan dolayı çok net bir şekilde ifade edebiliriz ki karşımızda AK Parti var, AK CHP var. AK İYİ Parti var" ifadesini kullandı.

İYİ Parti'nin İstanbul 2. bölge 2. sıra adayı olan Salim Ensarioğlu'nun "Ne Mutlu Türküm Diyene" ifadelerini söyleyemediğini öne süren Özdağ, borsa spekülatörü olduğu iddia edilen Mehmet Mustafa Gürban'ın da Gaziantep'ten birinci sıraya konulduğunu aktardı.

Özdağ, "Ankara CHP 1. bölge 3. sıra adayı Okan Konuralp açık bir PKK sempatizanı. Bunu ben söylemiyorum arkadaşlar. Bunu CHP Genel Başkanlık Ofisi'nden bana söylediler. Bende yazısı var. CHP Genel Merkezi Genel Başkanlık katından Okan Konuralp'in bir PKK sempatizanı olduğu bilgisi bu sabah bana yazılı olarak geldi" diye konuştu.

'KARS VE IĞDIR' KARARI

Kars ve Iğdır'da seçimlere girmeyeceklerini, HDP'nin kazanmaması için seçimlerde vatansever adayı destekleyeceklerini kaydeden Özdağ, "Çünkü burada HDP'nin milletvekili çıkartmasına yardımcı olmak istemiyoruz ve vatansever aday çıkartan ittifakı, ittifakın isminden bağımsız olarak destekleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Özdağ, Zafer Partisinin, listesinde bölücü ve FETÖ'cü olmayan bir ittifakta yer aldığını vurgulayarak, gözlerinden kaçan ve araya sızan bir isim olması halinde hemen ihraç edeceklerini bildirdi.

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın yerel bir televizyon kanalı için bir otelde röportaj vereceğini, ancak otelin çekime izin vermediğini öne süren Özdağ, "Listelerini FETÖ'ye ve PKK sempatizanlarına açan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Meral Akşener'i de eleştireceğiz. Kimse uyguladıkları ambargolarla, kuşatmalarla, psikolojik operasyonlarla Zafer Partisini, Ata İttifakı'nı yok saymasın, Türk milliyetçilerini siyasetten tasfiye etmeyi denemesin. Bunu yaptırtmayacağız" sözlerini sarf etti.

 
Devlet Bahçeli'den Avrupa'daki Türklere 'seçim' çağrısı: İradeleri tarihi önemde!
 
Foça'da taş ocağına sergili tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Avrupa'daki Türklere 'seçim' çağrısı: İradeleri tarihi önemde!
MHP lideri Devlet Bahçeli, Avrupa'da yaşayan Türklere 'seçim' çağrısı ...
Naci Görür'den Erdoğan açıklaması: Beni kastettiğini sanmıyorum
Prof. Dr. Naci Görür, partisinin aday tanıtım toplantısında AKP’li Cumhurbaşkanı ...
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, eğlenmeye gitmiş
İzmir'de İhsan Kalmaz (31), boşanma aşamasındaki eşi Zehra Kalmaz'ı (19) ...
 
İZSU’dan Çeşme Ovacık’a büyük yatırım
Yaz aylarında nüfusu 1 milyonu aşan Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden ...
Aslanoğlu: Listelerle ilgili en küçük tereddüt yok
CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP'nin İzmir'deki milletvekili adayları ...
CHP İzmir, Kiraz'dan startı verdi... Miting gibi açılış!
CHP İzmir teşkilatı ve aralarında ittifak adaylarının da bulunduğu 2'nci ...
 
Başkan Soyer, yine o en az oy aldığı köyü ziyaret etti...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilk olarak en az oy aldığı ...
Ve Erdoğan itiraf etti: Başkanlık sistemini restore edeceğiz!
Muhalefet partilerinin değiştirmek için ittifak kurduğu başkanlık sisteminin ...
Tanju Özcan'a mahkemeden kötü haber
Ankara 26. Asliye Hukuk Mahkemesi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Kayserispor 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Beşiktaş 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Çaykur Rizespor 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Corendon Alanyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Fenerbahçe 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Galatasaray 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Gaziantep FK 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Gençlerbirliği 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Göztepe 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ikas Eyüpspor 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Kasımpaşa 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Kocaelispor 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Antalyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Rams Başakşehir 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Samsunspor 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Sipay Bodrum FK 36 9 10 17 26 43 -17 37
17 Fatih Karagümrük 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Net Global Sivasspor 36 9 8 19 44 60 -16 35
19 Trabzonspor 0 0 0 0 0 0 0 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri