ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4672
    Dolar
  • Euro
    35,0825
    Euro
  • Altın
    2.324,140
    Altın
  • Bist-100
    9,08
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    13/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/25°
    IZMIR
  • KONYA
    13/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
18 Haziran 2022 Cumartesi - 13:55

AK Parti'den 30 ilçede eş zamanlı ziyaret!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ’Gönül Seferberliği Modeli’nin 3. Etabı, 30 ilçede eş zamanlı olarak başlatıldı. Programlar kapsamında, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli öncülüğünde, il ve ilçe yöneticileri, ilçelerdeki STK’ların temsilcileri ve teşkilat mensupları ile görüşüp esnaf, oda ve muhtar ziyaretleri gerçekleştirdi. 

AK Parti den 30 ilçede eş zamanlı ziyaret!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ’Gönül Seferberliği Modeli’nin 3. Etabı, 30 ilçede eş zamanlı olarak başlatıldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘İlçe STK Buluşmaları’ ve ’Gönül Seferberliği Modeli’ kapsamında, Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde temaslarda bulundu. Günün ilk programında, Başkan Sürekli, “İlçe STK Buluşmaları” kapsamında İzmir’in Kiraz ilçesinde faaliyet gösteren dernek, oda ve diğer sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu’nun da bulunduğu toplantıda Başkan Sürekli Kirazlılara müjdeler verdi.

İhmal edilen Kiraz’a önemli yatırımlar
Dağlarından yağ ovalarından bal akan eşsiz toprakların, vefakâr insanlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Sürekli, “Kiraz’ımız, geçmişte yerel hizmetler yönünden çok ihmal edilmiş. Saliha Başkanımızın göreve gelmesiyle son 8 yılda ilçemizin adeta çehresi değişti ve değişmeye devam ediyor. Biz de kendisine her zaman desteklerimizi veriyoruz. Tüm engellemelere rağmen bugünkü aşmalara kadar geldik. Büyükşehir’i engellemelerinden dolayı kınıyorum, hastane ve TOKİ’yi engellediler. Sadece Kiraz değil. Kiraz birinci hedefleri ve diğer Cumhur İttifakı belediyeleri de engellendi ama bütün engelleri aştık. Hastane ve TOKİ’nin ihalesi yapılıyor. Hastane 75 yataklı ama 100’e çıkartılması için çaba harcıyoruz. TOKİ 250 konutlu. Yeri de çok güzel. Kiraz’ın çehresi değişecek” dedi.

Yeni yatırımlar yolda
Kiraz’ın çehresini değiştirecek bir diğer projenin Millet Bahçesi olduğunu hatırlatan Başkan Sürekli, ayrıca ilçenin hayvancılık açısından önemli bir merkez olduğuna değindi. Hayvan pazarı, hayvan barınağı ve hayvan çiftliği olmak üzere 3 projenin hayata geçirileceğini kaydeden Başkan Sürekli, “İlçemize 300 bin metrekare parke taşı döşenecek 1. etap bitti. 2. ve 3. etap yapılacak. Gençler her gittiğimiz köyde bize halı saha soruyor. Başkanımız, bakanlığın kapısını aşındırdı ve köylerimize toplamda 9 halı saha yapılacak. Köylerde kültürel ve sosyal ihtiyaçların karşılanması amacıyla da 15 düğün salonu yapılacak. Yine gençlerimize yönelik gençlik merkezimiz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Gerek dünya genelinde enerji fiyatlarındaki dalgalanma, gerekse enflasyon nedeniyle Türkiye’nin zorlu bir sürecin içinde olduğunu kaydeden Başkan Sürekli, bu zorlukların da üstesinden ancak AK Parti’nin geleceğini söyledi.

Taleplere anlık çözüm
STK temsilcileri faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmeler yapıp Başkan Sürekli’ye taleplerini iletti. Başkan Sürekli taleplere hızlı bir şekilde çözüm üreterek toplantı sırasında ilgili kurumların yetkilileriyle telefonda konuştu, taleplerin de hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için konunun takipçisi olacaklarını kaydetti.

5 kilometrelik mesafe kat etti
’Gönül Seferberliği Modeli’ kapsamında Kiraz’ın dağlık köyünde kiraz hasadı yapan çiftçileri ziyaret eden Başkan Sürekli, çiftçilerle kiraz topladı. Kiraz’dan Ödemiş’e geçen Başkan Sürekli, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığında, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. “Büyük ve Güçlü Türkiye” hedefiyle her alanda faaliyet gösteren AK Partililerin, yorulmadan, usanmadan hizmet aşkıyla çalıştığını söyleyen Başkan Sürekli, daha sonra sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve muhtarları ziyaret etti. Sağanak yağmura rağmen ilçedeki temaslarına ara vermeden devam eden Başkan Sürekli, gün boyu yaya olarak yaklaşık 5 kilometrelik mesafe kat etti.

Tarihi Arasta Çarşısı’na yönelik çalışma
Ödemiş’teki ziyaretlerini değerlendiren Başkan Sürekli şöyle konuştu; “İyi günde kötü günde milletimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Ödemiş- Aydın Köşk Karayoluyla ilgili Mendegüme dediğimiz bölgede, vatandaşlarımız yolun genişletilmesini istiyordu, bu konuyla ilgili kısa sürede çalışmaların tamamlanacağı müjdesini verdik. Oda başkanlarımızın, üyelerinin kullandığı elektrikle ilgili güneş enerjisi sistemleri kurulmasının kolaylaştırılması yönünde bir talepleri oldu. Hemen İZKA Genel Sekteri ile görüştük ve oda mensuplarının enerji kooperatifleri kurabileceğini böylece gerekli teşviklerden de yaralanabileceklerini ifade etti, İZKA da bu konuda teknik destek sağlayacak. Arasta Çarşı Ödemiş’in en önemli tarihi mekânlarından birisi. Arasta esnafıyla görüştük, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bir proje yapılabileceği konusunu değerlendirdik ve hemen bakanlığın ilgililerini aradık. Arasta’da yeni bir proje geliştirilebilir ve bunun çalışmasını yapacağımızın da müjdesini Ödemişlilere veriyorum. Muhtarların özlük hakları ile ilgili bir talep oldu. Sayın İçişleri Bakanımıza bu konuyu iletiyoruz. Yasa taslağı çalışmalarında, bu konu çalışılıyor, en kısa zamanda da muhtarlarımızın bu talepleri yerine getirilecek, tüm muhtarlarımıza Ödemiş’ten böyle kapsamlı bir çalışma yapıldığının müjdesini vermek istiyorum. AK Parti olarak sorunları çözmeye, aşkla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

 
Kripto paralarda eğlence bitti!
 
Karamollaoğlu İzmir'den Erdoğan'a yüklendi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu muhtarlarla buluştu!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
İzmir'de CHP'den gövde gösterisi... 3 bin kişi partiye katıldı!
CHP İzmir İl Başkanlığı'nın toplu üye katılım töreni CHP Genel Başkanı ...
Kızını her gün sırtında sınıfına taşıdı!
İzmir'de yaşayan Turgut (43) ve Şükrüye (41) Durna çiftinin kızları otizmli ...
 
Kılıçdaroğlu: Asla yolumuzdan dönmeyeceğiz!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ...
Büyükşehir'den işçilerin yüzünü güldüren imza!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 5 bin 250 ...
CHP’li Sertel: Reklamlar yandaşa gidiyor!
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Atila Sertel, Alt Komisyon ...
 
Metiner-Arınç tartışması büyüyor!
Demokrasi ve Birlik Derneği, Bülent Arınç'ın Mehmet Metiner'e yönelik ...
CHP heyetinden Menderes çıkarması!
CHP heyeti Menderes'te esnafla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Elon Musk’ın '1453' paylaşımı sosyal medyayı salladı!
Elon Musk’ın 1453 İstanbul'un Fethi'yle ilgili yaptığı paylaşım olay yarattı. ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri