ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/30°
    ADANA
  • ANKARA
    15/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/24°
    IZMIR
  • KONYA
    13/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
Trafik tartışmasında eşi ve kızının gözü önünde öldürüldü!
Trafik tartışmasında eşi ve kızının gözü önünde öldürüldü!
Adıyaman'da şehitlere hüzünlü tören!
Adıyaman'da şehitlere hüzünlü tören!
Güreştirilen boğa trübüne çıktı!
Güreştirilen boğa trübüne çıktı!
7 Şubat 2024 Çarşamba - 10:19

CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ ve İnan'a yanıt... "Yıldırım ve Zeybekci'yi daha iyi anlayacak"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile İzmir Milletvekili Eyyüp Kadri İnan’ın, İzmir ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’a yönelik sözlerine yanıt verdi.

CHP li Yücel den AK Partili Dağ ve İnan a yanıt...  Yıldırım ve Zeybekci yi daha iyi anlayacak

Hamza Dağ’ın “İzmir’in altyapısıyla ve yenilikçi su politikalarıyla ilgili çalışma ve suya yüzde 50 indirim yapacağız” söylemlerini hatırlatan Yücel, “Hamza Dağ Türkiye’nin yaşadığı derin yoksulluğun, suyun, elektriğin, ev kiralarının ve fahiş fiyatların sorumlusunun, kendisinin genel başkan yardımcılığı görevini yürüttüğü AKP iktidarının eseri olduğunu unutmuşa benziyor” ifadelerini kullandı.

"HAMZA DAĞ, 1 NİSAN SABAHI, BINALİ YILDIRIM VE NİHAT ZEYBEKCİ’Yİ DAHA İYİ ANLAYACAK"

Deniz Yücel sözlerini şöyle sürdürdü;

“AKP İzmir adayı, İzmir’de altyapı ve su politikalarıyla ilgili çalışmalar yapacakmış. Zahmet etmesin ama İzmir’i biraz takip etsin. İzmir’de CHP belediyeciliği sayesinde yağmursuyu ayrıştırma ve toplama çalışmaları, sünger kent projesi gibi bir çok proje hali hazırda zaten uygulanıyor. Yapılmakta olanları, sanki ilk kez kendisi yapacakmış gibi anlatması, dersine iyi çalışmadığı gibi, İzmir’den de bihaber olduğunu gösteriyor. Sanki suyun, elektriğin, akaryakıtın tüm ülkede bu kadar pahalı olmasının sebebi kendi iktidarları değilmiş gibi konuşan Sayın Dağ, Genel Başkan Yardımcısı olarak AKP iktidarının yarattığı krizlerden, hayat pahalılığından, yokluktan kendisinin de sorumlu olduğunu unutmamalı. İzmirli rüşvet siyasetine, gerçek dışı vaatlere, Ak gibi gözüken ama sonunun kap kara olduğu belli olan yollara girmez. Böylesine ciddiyetsiz vaatlerle ne ülke ne de İzmir yönetilemez. AKP İzmir adayı bu yolda devam ederse kimin kimi ciddiye almadığını 1 Nisan Sabahı görecektir. Tıpkı Binali Yıldırım’ın ve Nihat Zeybekçi’nin gördüğü gibi…”

"YÜZDE 50 İNDİRİM İÇİN NEYİ BEKLİYORSUNUZ? ELİNİZDE BELEDİYE Mİ YOK?”

AK Parti’nin İzmir Adayı Hamza Dağ’ın ve İnan’ın yüzde 50 su indirimini İzmirlilere adeta bir rüşvet gibi sunduğunu ve bunun tam da AKP iktidarına yakışan bir anlayış olduğunu söyleyen Yücel, “Madem seçimden sonra suya yüzde 50 indirim yapabiliyorsunuz, o zaman adama sormazlar mı neyi bekliyorsunuz diye? Mevcut AKP’li büyükşehir belediyelerinin olduğu tüm illerde neden suya yüzde 50 indirim yapmıyorsunuz? Niye seçimi bekliyorsunuz? İzmir, kıyılarına, doğasına göz dikenlere geçit vermez. İzmir, CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilmeye devam edecek. Kimse boş hayallere kapılmasın” diye konuştu

"AKP VEKİLİNDEN SKANDAL İTİRAF"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’ın CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay’a yönelik eleştirilerine de tepki gösterdi.

Yücel, “Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Cemil Tugay’a aklınca "belediyecilik" dersi vermeye kalkmış. Yetmemiş, bir de enflasyon itirafında bulunmuş. Evet, haklı! AKP'nin 22 yıllık iktidarı sonucunda, enflasyon sadece İzmir'de değil Türkiye'nin 81 ilinde var. Başka neler var? Gerçek enflasyonu açıklamaktan korkan TÜİK, döviz karşısında günden güne eriyen Türk Lirası, 5 yılda 5 başkan değiştirdiğiniz, eksi rezervdeki Merkez Bankası, ekonomik buhran, derinleşen yoksulluk, 10 bin liralık emekli maaşı, 17 bin 2 liralık asgari ücret ve 15 bin 48 liraya çıkan açlık sınırı var. Daha sayalım mı? Yoksa bu ülkeyi ekonomide de adalette de yerin dibine sokan AKP’nin icraatlarını anlatmaya devam edelim mi? İzmir’de AKP’ye rağmen sosyal belediyeciliği başarıyla hayata geçiren Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler varken size sadece susmak düşer.” dedi.

"AKP’Lİ İNAN BOZUK SAAT MİSALİ…"

AK Partili İnan’ın “Enflasyon sadece İzmir’de mi var? Konya’da, Ordu’da, Trabzon’da, Şanlıurfa’da, Antep’te, Afyon’da enflasyon yok mu?” söylemlerinin itiraf niteliğinde olduğuna değinen Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü:

AKP milletvekili Sayın İnan İzmir büyükşehir belediye başkan adayımız Cemil Tugay’a laf söylemek isterken, kendi iktidarları ve genel başkanlarının ülkeyi düşürdüğü durumu ilan etmiş. Bozuk saat bile günde iki kere doğru zamanı gösterir misali, AKP iktidarının bozduğu düzeni, yol açtığı hiper enflasyonu kabul etmiş. Enflasyonun tüm Türkiye’de can yaktığını, hayat pahalılığına yol açtığını farkında olmadan itiraf etmiş."

 

 

 
İki organize suç örgütü çökertildi!
 
Gaziemir’de kalp ve damar hastalıkları işlenecek...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ açıkladı... İzmir'in mezarlık sorununa çözüm!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Sarnıç'ta 55 ...
AK Partili Dağ depremzedeleri ziyaret etti, İzmirliler'e ''Güvenli konut'' sözü verdi...
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 6 Şubat ...
CHP Konak Adayı Mutlu'dan kentsel dönüşüm sözü...
Konak’ın kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerinde Roman vatandaşlarla buluşan ...
 
AK Partili Tunç: ''Bozyaka Hastanesi yenilenecek''
Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, Bozyaka’da yakın zamanda ...
Eşki dosyasını alkışlarla teslim etti....
Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, adaylık dosyasını Bornova İlçe ...
CHP İzmir'den 04.17'de saygı duruşu...
CHP İzmir İl Başkanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş ...
 
İmamoğlu'dan Erdoğan'a Hatay tepkisi..
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da ...
CHP'li Aslanoğlu'dan AK Partili Saygılı'ya 'Hamza Dağ' sorusu...
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye ...
Eski Başkan Dalgıç'tan Lal Denizli'ye tam destek...
Çeşme'de saha çalışmalarını sürdüren CHP Adayı Lal Denizli'ye eski başkan ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri